Stipendije Univerziteta Metropolitan

Univerzitet Metropolitan pruža mogućnost osvajanja stipendija za Osnovne i Master akademske studije!

 

Kako bi studentima olakšao finansiranje studija Univerzitet Metropolitan otvorio je različite mogućnosti stipendiranja.

 

Kroz realizaciju programa i projekata namenjenih sadašnjim i budućim studentima Osnovnih akademskih studija na Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment ili Fakultetu digitalnih umetnosti Univerzitet Metropolitan omogućio je nekoliko različitih načina za stipendiranje.

 

Pre svega tu su tradicionalna takmičenja za učenike srednjih škola na kojima pobednici dobijaju punu stipendiju za Osnovne akademske studije ili nagradne vaučere za pokrivanje određenog iznosa školarine.

 

Takođe postoje i stipendije u okviru Master akademskih studija na programima: Dizajn novih medija, Marketing menadžment, Informacioni sistemi, Softversko inženjerstvo i Bezbednost informacija.

 

Aktuelne stipendije

Partnerstvom Univerziteta Metropolitan sa uspešnim kompanijama kreirali smo program OBEZBEDI BUDUĆNOST koji podrazumeva više različitih stipendija kandidatima za upis na naše fakultete. Ove stipendije podrazumevaju vaučere za pokrivanje određenog iznosa školarine ili besplatno studiranje, a po uspešnom završetku studija i moguće zaposlenje na Univerzitetu Metropolitan ili u partnerskim kompanijama.

 

Kao društveno odgovorna institucija Univerzitet Metropolitan, uz podršku Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, budućim studentima koji žive u nerazvijenim opštinama pruža mogućnost da uz umanjenje školarina od 50 odsto, studiraju u svom gradu koristeći sistem internet (online) studija. Posebna pažnja poklanja se osobama sa invaliditetom koje imaju mogućnost da upišu željene studijske programe sa umanjenjem školarine od 20 odsto za svaku godinu studija.