Kako bi studentima olakšao finansiranje studija Univerzitet Metropolitan otvorio je različite mogućnosti stipendiranja.

 

Kroz realizaciju programa i projekata namenjenih sadašnjim i budućim studentima Osnovnih akademskih studija na Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment ili Fakultetu digitalnih umetnosti, Univerzitet Metropolitan je omogućio nekoliko različitih načina za dobijanje stipendija.

 

Pre svega tu su tradicionalna takmičenja za učenike srednjih škola na kojima pobednici dobijaju punu stipendiju za Osnovne akademske studije ili nagradne vaučere za pokrivanje određenog iznosa školarine.

 

DUALNO OBRAZOVANJE je najsavremeniji model studiranja u svetu, a Univerzitet Metropolitan je prva obrazovna institucija u Srbiji i regionu koja je uvela DUALNO obrazovanje u svoj sistem rada. Univerzitet Metropolitan u saradnji sa svetski poznatim kompanijama nudi stipendije za sve zainteresovane maturante.

 

Kao društveno odgovorna institucija Univerzitet Metropolitan, uz podršku Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, budućim studentima koji žive u nerazvijenim opštinama pruža mogućnost da uz umanjenje školarina od 50%, studiraju u svom gradu koristeći sistem internet (online) studija. Posebna pažnja poklanja se osobama sa invaliditetom koje imaju mogućnost da upišu željene studijske programe sa umanjenjem školarine.

 

Univerzitet Metropolitan pruža podršku svojim najboljim studentima, na način što im omogućava da konkurišu za besplatan nastavak školovanja. Naime, svake godine Univerzitet Metropolitan raspisuje konkurs za besplatan nastavak školovanja, tako što najboljim studentima omogućava da nastave studije i budu stipendirani od strane Univerziteta, odnosno, da bez obaveze plaćanja školarine nastave studije na  Fakulteta informacionih tehnologijaFakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti. Konkurs obuhvata besplatnu školarinu za narednu godinu na Osnovnim akademskim studijama, obezbeđenu za ukupno 9 najboljih studenata Univerziteta Metropolitan (sa svakog fakulteta po jedan student sa 1.; 2. i 3. godine). Takođe, najboji studenti završne godine (4. godine), imaju mogućnost da konkurišu za besplatan nastavak školovanja na svim Master programima na Univerzitetu Metropolitan.

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Ne propusti priliku da ostvariš besplatno školovanje i učestvuješ na takmičenjima Univerziteta Metropolitan

 

KONKURSI ZA STIPENDIJE

SPECIJALNI POPUSTI