OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE

Studijski programi osnovnih akademskih studija na Univerzitetu Metropolitan

Fakultet informacionih tehnologija

Informacione tehnologije
3 godine 180 ESPB/ECTS
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Softversko inženjerstvo
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Informacioni sistemi i digitalizacija
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Računarske igre
4 godine 240 ESPB/ECTS

Fakultet za menadžment

Biznis i marketing
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Inženjerski i operacioni menadžment
4 godine 240 ESPB/ECTS

Fakultet digitalnih umetnosti

Grafički dizajn
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Dizajn interaktivnih medija
4 godine 240 ESPB/ECTS
 
Modni dizajn
4 godine 240 ESPB/ECTS

 

Univerzitet Metropolitan je jedna od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji koja u okviru osnovnih studija obrazuje buduće profesionalne i etičke lidere spremne za izazove budućnosti društva. Svoju snagu Univerzitet gradi na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa poslovnom zajednicom, formirajući akademske građane koji znaju da rešavaju najkompleksnije probleme ili kreiraju svoj biznis na bazi novih ideja. Univerzitet Metropolitan čine tri fakulteta – Fakultet informacionih tehnologija, Fakultet za menadžment i Fakultet digitalnih umetnosti koji pružaju znanje i diplomu koji su neophodni za savladavanje izazova akademskog okruženja i omogućavaju razvoj i napredak u karijeri unutar poslovnog okruženja budućnosti.

 

Studijski programi Osnovnih akademskih studija su četvorogodišnji akademski programi, u obimu od 240 ESPB, namenjeni obrazovanju i osposobljavanju studenata za stručni rad u oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta i dizajna. Jedini izuzetak smo napravili kod programa INFORMACIONE TEHNOLOGIJE koji se nudi u dve varijante: u trajanju od tri i četiri godine.
Studenti studijskog programa Informacione tehnologije su jedni od najtraženijih kadrova na tržištu rada. Iz tog razloga Univerzitet Metropolitan pored četvorogodišnjeg modela nudi i trogodišnji model studija, kako bi studenti ubrzano završili studije i odmah nakon njih počeli da rade u struci.

 

Za upis na osnovne akademske studije mogu konkurisati lica sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom.

 

Osnovne akademske studije organizovane su prema Bolonjskim principima i odvijaju se kroz tradicionalnu ili internet (online) nastavu. Zahvaljujući Bolonjskom i Američkom (iEEE i ACM) sistemu obrazovanja diploma bilo kog fakulteta u okviru Univerziteta Metropolitan prepoznata je i priznata u svim zemljama sveta.

 

Kontakt

E-mail

upis@metropolitan.ac.rs
 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 
captcha
Unesite kod sa slike: