Još uvek nije kasno da napravite pravi izbor i postanete student u centru pažnje, na Univerzitetu koji je 1. po kvalitetu prema mišljenju studenata. Nakon četiri rana upisna roka, gde su maturanti imali mogućnost da polažu prijemni ispit i pre završetka srednje škole, i na taj način sebi obezbede mesto na željenom studijskom programu na vreme, Univerzitet Metropolitan je otvorio direktan upis. Svi kandidati koji su polagali prijemni ispit na drugoj visokoškolskoj ustanovi, a koji je sličan prijemnom ispitu Univerziteta Metropolitan – oslobođeni su od polaganja prijemnog ispita.
 
Svim kandidatima koji nisu polagali prijemni ispit Univerzitet Metropolitan pruža mogućnost zakazivanja individualnog prijemnog ispita.

Univerzitet Metropolitan se nalazi na dve atraktivne lokacije. U Beogradu u okviru Sportsko rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ na 25. maju pored Dunavskog šetalista i u Nišu, u centru Biznis parka.
 
Dobro došli na Univerzitet 1. po kvalitetu studiranja prema mišljenju studenata!

Mapa Beograda
Mapa Niša

Besplatne pripreme za prijemni ispit – prijavite se!

Besplatna priprema iz matematike
Besplatna priprema iz crtanja
Besplatna priprema iz menadžmenta
Dokumentacija koja je potrebna za upis
Školarine

Ukoliko želite, možete zakazati konsultacije sa dekanima Fakulteta informacionih tehnologija, Fakulteta za menadžment ili Fakulteta digitalnih umetnosti. Nudimo Vam mogućnost da, direktno od eksperata saznate sve što Vas zanima o željenom studijskom programu i načinu studiranja koji je prilagođen Vašim ciljevima.

Miroslava Raspopović

Dekan Fakulteta informacionih tehnologija
miroslava.raspopovic@metropolitan.ac.rs

Radomir Šalić

Dekan Fakulteta za menadžment
radomir.salic@metropolitan.ac.rs

Katarina Kaplarski

Dekan Fakulteta digitalnih umetnosti
katarina.kaplarski@metropolitan.ac.rs

Kontakt

E-mail

upis@metropolitan.ac.rs

* U mail-u navesti podatke: Ime i prezime, studijski program, oblik nastave (internet ili tradicionalno), adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa, škola koju pohađate.

 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 captcha
Unesite kod sa slike: