S obzirom na proglašenje vanrednog stanja, koje je stupilo na snagu 16.03., drugi rani prijemni rok koji je bio planiran za 25. april, biće organizovan ONLINE – Preko Interneta, u periodu od 20. do 30. aprila. Online prijemni će biti organizovan u individualnim terminima, u zavisnosti kada to kandidatu najviše odgovara. Univerzitet Metropolitan pruža ovakvu mogućnost primenom najsavremijeg sistema elektronskog učenja i online testiranja. Nakon popunjavanja elektronske forme za prijavu za prijemni, koju možete popuniti OVDE, svaki kandidat će biti kontaktiran od strane Univerziteta, kako bismo precizno dogovorili termin polaganja prijemnog ispita.
 
Svi kandidati koji se prijave za prijemni ispit u aprilskom roku, polagaće prijemni u cilju dobijanja povratne informacije sa kakvim predznanjem dolaze iz oblasti koju žele da upišu. Univerzitet Metropolitan organizuje rani upisni rok kako bi maturanti imali mogućnost da, bez obzira što još uvek nisu završili srednju školu, polažu prijemni ispit, izvrše upis i obezbede svoje mesto na željenom studijskom programu na vreme. Kompletnu dokumentaciju dostavljaju po završetku četvrtog razreda i položenog maturskog ispita.
 
Svi kandidati koji su polagali prijemni ispit na drugoj visokoškolskoj ustanovi, a koji je sličan prijemnom ispitu Univerziteta Metropolitan – oslobođeni su od polaganja prijemnog ispita.
 
Prijavite se OVDE i od naših Marketing menadžera saznajte sve što Vas zanima o željenim studijskim programima.

Univerzitet Metropolitan se nalazi na dve atraktivne lokacije. U Beogradu u okviru Sportsko rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ na 25. maju pored Dunavskog šetalista i u Nišu, u centru Biznis parka.
 
Dobro došli na Univerzitet 1. po kvalitetu studiranja prema mišljenju studenata!

Mapa Beograda
Mapa Niša

Besplatne pripreme za prijemni ispit – prijavite se!

Besplatna priprema iz matematike
Besplatna priprema iz crtanja
Besplatna priprema iz menadžmenta
Dokumentacija koja je potrebna za upis
Školarine

Ukoliko želite, možete zakazati konsultacije sa dekanima Fakulteta informacionih tehnologija, Fakulteta za menadžment ili Fakulteta digitalnih umetnosti. Nudimo Vam mogućnost da, direktno od eksperata saznate sve što Vas zanima o željenom studijskom programu i načinu studiranja koji je prilagođen Vašim ciljevima.

Miroslava Raspopović

Dekan Fakulteta informacionih tehnologija
miroslava.raspopovic@metropolitan.ac.rs

Radomir Šalić

Dekan Fakulteta za menadžment
radomir.salic@metropolitan.ac.rs

Svetlana Smolčić

Dekan Fakulteta digitalnih umetnosti
svetlana.smolcic@metropolitan.ac.rs

Kontakt

E-mail

upis@metropolitan.ac.rs

* U mail-u navesti podatke: Ime i prezime, studijski program, oblik nastave (internet ili tradicionalno), adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa, škola koju pohađate.

 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 captcha
Unesite kod sa slike: