Univerzitet Metropolitan i u izazovnim vremenima vodi računa o svojim studentima. Ova školska godina će početi na potpuno nov način, apsolutno prilagođena mogućnostima, željama i afinitetima svakog studenta pojedinačno. Studenti će moći da izaberu način studiranja, na kom će se osećati najbezbednije i koji će im najviše odgovarati, a u pitanju su opcije TRADICIONALNE, ONLINE ili HIBRIDNE NASTAVE (predavanja online, vežbe u prostorijama Univerziteta). Pročitajte više OVDE i uverite se da SA NAMA IMATE NAJBEZBEDNIJE I NAFLEKSIBILNIJE STUDIRANJE!
 
Još uvek nije kasno da napravite pravi izbor i postanete student u centru pažnje, na Univerzitetu koji je 1. po kvalitetu studiranja prema mišljenju studenata!
 
Ukoliko ste polagali prijemni ispit na bilo kom fakultetu ili visokoj školi, koji je sličan prijemnom ispitu jednom od fakulteta Univerziteta Metropolitan, ostvarujete parvo na direktan upis i oslobođeni ste od polaganja prijemnog ispita.
 
Prijavite se za direktan upis na Univerzitet Metropolitan i upišite željeni fakultet bez polaganja prijemnog ispita >>
 
Kandidati koji nisu polagali prijemni ispit, a žele da upišu Univerzitet Metropolitan, imaju mogućnost zakazivanja individualnog prijemnog ispita u terminu kada to njima odgovara, a individulani prijemni može da se održi ONLINE ili u prostorijama Univerziteta Metropolitan.
 
Prijavite se OVDE i od naših savetnika za upis saznajte sve što Vas zanima o željenim studijskim programima Univerziteta Metropolitan.

Univerzitet Metropolitan se nalazi na dve atraktivne lokacije. U Beogradu u okviru Sportsko rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ na 25. maju pored Dunavskog šetalista i u Nišu, u centru Biznis parka.
 
Dobro došli na Univerzitet 1. po kvalitetu studiranja prema mišljenju studenata!

Mapa Beograda
Mapa Niša

Besplatne pripreme za prijemni ispit – prijavite se!

Besplatna priprema iz matematike
Besplatna priprema iz crtanja
Besplatna priprema iz menadžmenta
Dokumentacija koja je potrebna za upis
Školarine

Ukoliko želite, možete zakazati konsultacije sa dekanima Fakulteta informacionih tehnologija, Fakulteta za menadžment ili Fakulteta digitalnih umetnosti. Nudimo Vam mogućnost da, direktno od eksperata saznate sve što Vas zanima o željenom studijskom programu i načinu studiranja koji je prilagođen Vašim ciljevima.

Miroslava Raspopović

Dekan Fakulteta informacionih tehnologija
miroslava.raspopovic@metropolitan.ac.rs

Radomir Šalić

Dekan Fakulteta za menadžment
radomir.salic@metropolitan.ac.rs

Svetlana Smolčić

Dekan Fakulteta digitalnih umetnosti
svetlana.smolcic@metropolitan.ac.rs

 

Konkursi za upis

Fakultet Informacionih tehnologija
Fakultet za menadžment
Fakultet digitalnih umetnosti
Fakultet za primenjenu ekologiju – FUTURA
FEFA

Kontakt

E-mail

upis@metropolitan.ac.rs

* U mail-u navesti podatke: Ime i prezime, studijski program, oblik nastave (internet ili tradicionalno), adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa, škola koju pohađate.

 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 captcha
Unesite kod sa slike: