Univerzitet Metropolitan organizuje besplatne pripreme za prijemni ispit iz matematike

 

Fakultet informacionih tehnologija organizuje za buduće studente pripreme za prijemni ispit, koristeći sve prednosti modernih tehnologija. Svi budući IT-jevci imaju priliku da se na najbolji i najbezbedniji način pripreme za prijemni ispit i prvi semestar, iz svog doma, za šta su im potrebni samo internet konekcija i pristup računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.
 
Kako bi kandidati mogli da pristupe elektronskoj skripti i video zapisima priprema za prijemni ispit iz matematike, neophodno je da popune elektronsku prijavu. Nakon toga će kandidatima na e-mail stići elektonske skripte, kao i instrukcije za logovanje, za pristup video materijalima.
 
Svi kandidati koji se prijave za prijemni ispit u prvom ranom upisnom roku, polagaće prijemni u cilju dobijanja povratne informacije sa kakvim predznanjem dolaze iz oblasti koju žele da upišu i u skladu sa tim prijemni neće biti eliminacionog karaktera. Pripreme iz matematike su organizovane kako bi se budući studenti Fakulteta informacionih tehnologija što bolje pripremili za prvi semestar i time sebi olakšali savladavanje gradiva koje im predstoji. Prijavi za prijemni ispit možete pristupiti OVDE.

 
 
 

Prijava za besplatne pripreme iz matematike

 
 

Ime *

Prezime *

E-mail *

Grad *

Kontakt telefon *

Kako ste čuli za besplatne pripreme? *

 

Kontakt

E-mail

upis@metropolitan.ac.rs
 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *