Ukoliko kandidati prijave u toku februara i marta meseca, ostvaruju mogućnost popusta od 10% na školarinu, za podnesenu preliminarnu prijavu za upis na željeni studijski program do 31. marta 2024. godine. Detaljnije informacije o cenama školarina i prijavi za prijemni možete pogledati OVDE.

Za buduće studente, Univerzitet Metropolitan je otvorio mogućnost specijalne pogodnosti koja podrazumeva plaćanje školarine u 12 mesečnih rata BEZ kamate. Ovaj model plaćanja će biti dostupan za sve četiri godine studija. Model plaćanja u 12 rata podrazumeva da prva rata školarine iznosi 20% od ukupne sume školarine, dok se ostatak plaća u 11 jednakih mesečnih rata.

Kroz realizaciju takmičenja i otvaranjem konkursa namenjenih budućim studentima Osnovnih akademskih studija, Metropolitan je omogućio nekoliko različitih načina za dobijanje potpune ili delimične stipendije. Najpre, tu je tradicionalno takmičenje – Metropolitan Talenti, za učenike srednjih škola na kojima pobednici dobijaju punu stipendiju ili timska takmičenja gde pobednici dobijaju nagradne vaučere za pokrivanje određenog iznosa školarine. Više informacija možete pronaći OVDE.

Univerzitet Metropolitan, kao društveno odgovorna institucija, pruža podršku svojim studentima na različite načine, jedan od njih je i mogućnost ostvarivanja porodičnog popusta. Porodični popust, za upisanog drugog člana porodice za sve nivoe studija iznosi 20% na ukupnu cenu školarine, za svaku školsku godinu. Za upisanog trećeg člana porodice obračunava se popust u iznosu od 30% za svaku godinu studija.

Univerzitet Metropolitan, pruža podršku svojim studentima na različite načine, a jedan od njih je i ostvarivanje popusta od 10% za upis na master studije. Takođe, za naše studente sa najboljim prosekom na Osnovim akademskim studijama pružamo mogućnost potpunog oslobađanja od plaćanja školarine. Konkurs za besplatan nastavak školovanja za master studije se nalazi svim UM studentima na personalizovanom ISUM nalogu, gde mogu i da se prijave od jula do septembra.

Univerzitet Metropolitan i opština Stari grad imaju dugogodišnju uspešnu saradnju. Program „Stari grad misli na tebe“ omogućava svim Starograđanima da se prijave i dobiju svoju personalizovanu karticu, sa kojom ostvaruju mogućnost popusta u iznosu od 10% na ukupnu cenu školarine za 1. godinu osnovnih i master akademskih studija, kao i za kratke programe i kurseve u okviru ProAkademije na Univerzitetu Metropolitan.

Svim studentima Univerziteta Metropolitan se prilikom uručivanja indeksa dodeljuje i MET studentska kartica kojom UM studenti ostvaruju brojne popuste i pogodnosti u institucijama, prodavnicama i uslužnim objektima sa kojima Univerzitet ima partnerstvo. MET studentska kartica pored identifikacije ima za cilj poboljšanje materijalnog položaja mladih prilikom kupovine i korišćenja usluga kod naših partnera. Više informacija možete pronaći OVDE.

Univerzitet Metropolitan, kao društveno odgovorna institucija, osobama sa invaliditetom nudi mogućnost da upišu željene studijske programe Osnovnih akademskim studijama na Fakultetu informacionih tehnologija, Fakultetu za menadžment ili Fakultetu digitalnih umetnosti, sa umanjenjem školarine od 20% za svaku godinu studija, uz mogućnost plaćanja i na 12 mesečnih rata bez kamate.

Pitajte nas

Ime *

Prezime *

E-mail *

Postavite pitanje *