Nastavak školovanja nakon srednje škole je izuzetno važan za rast i razvoj svakog pojedinca, kako zbog otvaranja mnogobrojnih mogućnosti za ostvarivanje i razvijanje ličnih potencijala i buduće uspešne karijere, tako i zbog širenja mreže poznanstava, sklapanja novih prijateljstava, sticanje novih iskustava kroz velik broj društvenih, sportskih i zabavnih događaja.

Ovo ne treba shvatiti olako s obzirom da se sa visokim i formalnim obrazovanjem mogu ostvariti ambicije pojedinca, jer poslodavci danas više nego ikada traže obrazovane i vešte kadrove koji definitivno sa diplomom zarađuju znatno više, ali se mora uzeti u obzir činjenica da postoji veliki izbor visokoškolskih ustanova i da je izbor pravog fakulteta i buduće profesije od ključnog značaja, jer ne pružaju sve visokoškolske ustanove isti kvalitet obrazovanja. Iz tog razloga, važno je u obzir uzeti sledeće:

KVALITET, A NE KVANTITET

Pri izboru je ovo verovatno i ključna stavka, jer tamo gde se nalazi mnogo studenata, ne postoji mogućnost isticanja svakog pojedinca. Univerzitet Metropolitan ne želi da bude prepoznat kao najveći Univerzitet u Srbiji, nego kao najkvalitetniji Univerzitet, jer raspolaže sa tehniči najopremljenijim prostorom u zemlji, primenjuje lični pristup, mentorski rad i 24h dostupnu podršku tokom studiranja svakom studentu. Pored toga, nudimo najsavremenije studijske programe prilagođene potrebama tržišta rada i zbog toga su naši studenti prepoznati od strane vodećih poslodavaca.

PRIMENLJIVA ZNANJA I VEŠTINE

Studenti Univerziteta Metropolitan pored teorije uče na realnim i praktičnim primerima i zato je primena stečenog teoretskog znanja primenjiva za rešavanje konkretnih poslovnih situacija.

PARTNERSTVO SA VODEĆIM KOMPANIJAMA

Studentima našeg Univerziteta se pruža mogućnost da već na prvoj godini studija svoj rad i talenat predstave i naprave svoj prvi poslovni uspeh.

Pogledajte spisak partnera sa kojima Univerzitet Metropolitan sarađuje >>

ZAPOSLENJE ODMAH PO ZAVRŠENIM STUDIJAMA

Nastavni planovi i programi na Univerzitetu Metropolitan prate svetske trendove u nauci, poslovanju i tehnologiji, a u skladu sa tim se stalno unapređuju, što poslodavci prepoznaju. Studenti na osnovu teorijskih i praktičnih znanja, kao i međunarodno priznate diplome, nakon diplomiranja odmah pronalaze posao u struci, kako u Srbiji i regionu, tako i u inostranstvu.

IZBOR IZMEĐU TRADICIONALNIH I INTERNET STUDIJA

Naši studenti imaju mogućnost izbora praćenja tradicionalne nastave koja se održava u prostorijama Univerziteta u Beogradu i Nišu, kao i internet (online) nastave koja pruža mogućnost praćenja nastave i studiranja sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme.

RAZNOLIK STUDENTSKI ŽIVOT

Univerzitet Metropolitan organizuje za svoje studente putovanja, žurke, sportska dešavanja, takmičenja i sve ostale vannastavne aktivnosti, koje čine studentski život kompletnim.


Takođe, da bi napravili pravi i uspešan izbor karijere, budući studenti i njihovi roditelji treba da znaju trenutne i buduće mogućnosti zapošljavanja. U Republici Srbiji, regionu, ali i u svetu, prema poslednjim istraživanjima u natraženija zanimanja spadaju formalno obrazovani IT stručnjaci, dizajneri i menadžeri, kako opšti, tako i digitalni marketing menadžeri, koji imaju mogućnosti zaposlenja na mnogobrojnim radnim pozicijama nakon sticanja diplome za neku od navedenih oblasti.

Mi smo tu da vam kroz razgovor i informisanje pomognemo i na taj način pružimo podršku da napravite pravi izbor studijskog programa, steknete bolji uvid u vlastite sposobnosti i saznate koje još mogućnosti kao Univerzitet pružamo našim studentima, kako biste lakše doneli konačnu odluku o tome šta studirati.

Zakažite konsultacije UŽIVO ili ONLINE sa našim studentima, savetnicima za upis ili dekanima Fakulteta informacionih tehnologija, Fakulteta za menadžment ili Fakulteta digitalnih umetnosti!

Ime i prezime *

 

Vi ste *

 

E-mail *

 

Kontakt telefon *

 
Izbor studijskog programa:

Izaberite fakultet *

 

Fakultet informacionih tehnologija *

 

Fakultet za menadžment *

 

Fakultet digitalnih umetnosti *

 

Želim da zakažem sastanak sa: *

 

Datum konsultacija: *

 

Vreme konsultacija: *

 

Želim da zakažem konsultacije: *

 

 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *