[rev_slider alias=“fleksibilno-studiranje“][/rev_slider]

Univerzitet Metropolitan kao društveno odgovorna obrazovna institucija i u izazovnim vremenima ispunjava svoju misiju – vodi računa i nesebično brine o svojim studentima, jer na Univerzitetu Metropolitan svaki student je u centru pažnje.

Univerzitet Metropolitan odlučio je da ovu školsku godinu započne na potpuno nov način, apsolutno prilagođen željama i afinitetima svakog studenta pojedinačno.

Odlukom uprave Univerziteta svaki student imaće mogućnost za školsku 2020/21. godinu izabere način studija na kome se oseća najbezbednije i koji mu najviše odgovara. U pitanju su opcije:

TRADICIONALNO (u prostorijama Univerziteta)

Ukoliko student izabere tradicionalne studije, to znači da će učiti i raditi u tehnički najopremljenijoj visokoškolskoj ustanovi u Srbiji, gde svaki student ima 24h, 7 dana u nedelji na raspolaganju WiFi Internet konekciju, računare i svu propratnu opremu.

ONLINE

Univerzitet Metropolitan je potpuno objedinio online predavanja sa sistemom za elektronsko učenje (eLearning sistem), koji svim studentima obezbeđuje i online nastavne materijale, testove, domaće zadatke, forume i drugo, na svim predmetima osnovnih i master akademskih studija.

Ukoliko se student odluči za online studiije, imaće pristup ne samo online nastavnim materijalima, već će dobiti i dodatne nastavne sadržaje, u vidu:

  • Prenosa nastave uživo u učionicama na svim predmetima.
  • Snimaka predavanja nastave u učionicama na svim predmetima, koje student može da gleda ukoliko želi.
  • Sažetih video prezentacija profesora na pojedinim predmetima (svako predavanje u formi videa u trajanju od 10 do 25 minuta).

HIBRIDNO (predavanja online, vežbe u prostorijama Univerziteta)

Hibridni način praćenja nastave podrazumeva da se predavanja slušaju online, a vežbe se rade u prostorijama Univerziteta.

Ključ našeg uspeha jeste podrška i iz tog razloga o studentima brinu profesori, mentori, stručni saradnici i tehnička podrška, koji su studentima dostupni 24h.

Univerzitet Metropolitan - Slogan

#1 PO SAVREMENOSTI STUDIRANJA PREMA MIŠLJENJU STUDENATA

DIPLOMA PRIZNATA U CELOM SVETU

STUDENT U CENTRU PAŽNJE

ONLINE PRIJAVA ZA UPIS

Kontakt

E-mail

upis@metropolitan.ac.rs
 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitajte nas

Ime *

Prezime *

E-mail *

Datum rođenja *

Kontakt telefon *

Postavite pitanje *