• Termin održavanja: Novi ciklus programa je u pripremi – prijavite se i blagovremeno ćemo Vas obavestiti o tačnom datumu početka.
  • Trajanje radionice: Jednodnevna radionica, od 9.30h do 15h.
  • Mesto održavanja: Radionice će se održavati u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu.
  • Sertifikat Sertifikat Univerziteta Metropolitan
  • Cena: 5.000,00 dinara
  • Promo cena od 2.500 dinara za prijave do 24. oktobra.

PRIJAVITE SE


Biti jedinstven. Biti drugačiji! Ponuditi dodatnu vrednost!

Na radionici očekujte mnoga pitanja koja pokreću vaše odgovore kao i postavljanje sopstvenih pitanja u cilju unapređenja poslovanja. Koja je jedinstvena vrednost proizvoda ili usluge koju nudite na tržištu? Koliko je važno ponuditi poslovnu ponudu koja je adekvatna potrebama klijenata, ako uzmemo u obzir da živimo i radimo u vremenima stalnih promena i prisustva novih generacija potrošača i lidera? Da li je potrebno obnoviti postojeću poslovnu ponudu ili inovirati potpuno novi koncept?

 

Učesnici će biti angažovani u:

 

Proceni njihovog trenutnog poslovnog predloga – poslovno okruženje
(trenutak istine)

Istraživanju šta bi bile potrebe i koji su problemi njihovih klijenata (proces empatije – biti u cipelama klijenta)

Procesu traženja rešenja – šta bi bio vrednosni predlog koji najbolje odgovara potrebama klijenata, formulisanju atraktivnog poslovnog predloga za klijente

 

Svaki poslovni model temelji se na dva jednostavna pitanja: ko je kupac i šta kupac želi? Ko su vaši redovni kupci? Ko su vaši potencijalni kupci? Kako negujete odnose sa svim interesnim grupama? Da li postoje još neki partneri koji bi mogli da budu ključni za povećanje prometa? Koje sve resurse koristite u ispunjenju planova firme? Kako stvarate prihod i gde sve imate trošak?

Canvas poslovni model je moderan poslovni alat prihvatljiv za sve subjekte, bilo da tek lansiraju novi ili preispituju postojeći poslovni koncept, pomoću kojeg se opisuje način na koji neka organizacija ili institucija kreira, isporučuje i prikuplja vrednosti.

Utisci polaznika

Zašto bi trebalo upisati radionicu „Canvas poslovni model“ kod predavača,
profesorke dr Tatjane Mamule?

[rev_slider alias=“byb-utisci“]

O TRENERU

Tatjana se više od 20 godina bavi istraživanjima marketinga, tržišta i javnog mnjenja. Sedamnaest godina vodila je internacionalnu istraživačku firmu MASMI. U tom periodu sprovela je veliki broj kvalitativnih i kvantitativnih istraživanja na različite teme. U preko 500 projekata u kojima je učestvovala u poslednjih nekoliko godina, Tatjana je bila vođa tima, metodolog istraživač i konsultant.

Tokom dugog niza godina Tatjana je držala predavanja i treninge na teme brend menadžment, zadovoljstvo potrošača, canvas biznis model kao alat za donošenje poslovnih odluka, tržište i kompetitivnost te drugi. Neki od treninga su “Inovativnost kao najbolji prijatelj brenda” u okviru projekta koji je imao za cilj da promoviše inovativnost u oblasti ženskog preduzetništva. Za projekat Evropske komisije koji realizuje Program intergisane podrške inovacijama (Integrated Innovation Support Programme), tokom 2013. Tatjana je u ulozi senior eksperta imala za zadatak da definiše, kreira i sprovede treninge i koučing sesije za 200 srpskih firmi u SME sektoru na teme Nove marketing mogućnosti: Razumevanje tržišta i kupaca, Pozicioniranja proizvoda: Konkurencija, kupci i razvoj novih proizvoda.

Od 2012. Tatjana je docent na Univerzitetu Metropolitan i predaje marketinške predmete. Od 2013. aktivna je u oblasti koučinga i mentoringa, a od 2015. pokrenula je firmu ACT2B. U radu sa klijentima, pojedincima i timovima primenjuje principe i metode iskustvenog učenja. Od 2015. Tatjana je i PCC sertifikovani kouč pri International Coaching Federation, a od prošle godine PCM coach i Points of You train of trainers.

Od 2018. godine pokreće BOOST YOUR BUSINESS program namenjen poduzetnicima, vlasnicima i menadžerima koji su otvoreni za promene u cilju poboljšanja svojih poslovnih rezultata i povećanja uspešnosti na tržištu.

Uporna, radoznala, uvek spremna za izazovne destinacije i upoznavanje novih kultura i običaja.

Njen moto je: “Život je slikarsko platno. Stavi na njega što više boja.”

 

Cena radionice

Promo cena za prijave do 24. oktobra.

5.000 RSD

2.500 RSD

 

PRIJAVITE SE

POČETAK RADIONICE: Subota, 26. oktobar 2019. od 9:30h do 17h

 

Univerzitet Metropolitan u Beogradu na obali Dunava.

 

Vidimo se!

 

Biti jedinstven. Biti drugačiji! Ponuditi dodatnu vrednost!

 

Naučite kako da ostvarite poslovne uspehe uz
Canvas poslovni model!

 

Pitajte nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 Da biste koristili CAPTCHA, treba da instalirate Really Simple CAPTCHA dodatak.
Unesite kod sa slike: