Kompanija MITICON dodeljuje stipendije za studije iz SOFTVERSKOG INŽENJERSTVA na Univerzitetu Metropolitan

Kompanija MITICON u saradnji sa Univerzitetom Metropolitan nudi mogućnost stipendiranja studenata Osnovnih akademskih studija, koji žele da upišu studijski program Softversko inženjerstvo na Fakultetu informacionih tehnologija u Nišu.

Deset odabranih studenata imaće sjajnu priliku, da dobiju stipendiju koja će obezbediti besplatnu školarinu za sve 4 godine Osnovnih akademskih studija. Uz to će dodatna finansijska potpora biti pružena studentima koji pokažu dobre praktične rezultate tokom trajanja programa.

Pored same stipendije, svaki student će imati mogućnost da stekne praktično iskustvo kroz rad u kompaniji MITICON. Uz podršku celog MITICON tima i direktan rad sa iskusnim mentorima, studenti će tokom dvadesetočasovnog, nedeljnog rada usavršavati veštine i usvajati znanja neprocenjiva za napredak u polju informacionih tehnologija.

Rad na inovativnim projektima koji uključuju korišćenje najmodernije tehnologije u industriji – Machine learning, Artificial Intelligence i Big Data – samo je jedna od pogodnosti koje MITICON nudi budućim stipendistima. Ostale mogućnosti prakse u kompaniji MITICON uključuju jedinstvenu priliku za rad na projektima visokog nivoa za neke od najkreativnijih brendova u industriji zabave, tehnologije i inovacija: Disney, Warner Bros., Apple iTunes, Sonos, Hyperloop TT i mnogih drugih.

Od stipendista se očekuje da uspešno ispune teorijske, ali i praktične delove studentskih obaveza na Univerzitetu Metropolitan. MITICON tim otvoren je za mlade, vredne i kreativne studente koji su željni znanja o najnovijim tehnologijama. Prednost će imati kandidati sa dobro razvijenom sposobnošću logičkog razmišljanja, oni koji pokažu strast i posvećenost ličnom napretku, usavršavanju, kao i kandidati koji vole timski rad.

Da li vidiš sebe kao deo tima uspešne i svetski poznate kompanije MITICON?

PRIJAVI SE!

Ime i prezime *

E-mail *

Kako ste čuli za konkurs *

Adresa *

Mesto stanovanja *

Kontakt telefon *

Prosečan uspeh *

Prosek iz matematike *

Prosek iz informatike *

Završena škola *

Postavite motivaciono pismo (maksimalna veličina fajla: 1MB, dozvoljeni formati: .docx, .doc, .pdf) *

captcha
Unesite kod sa slike:

Rok za prijavu je 31. avgust 2019. godine.

Nakon prijave biće zakazan prijemni ispit iz matematike i intervju sa kandidatima.

O KOMPANIJI MITICON

MITICON kompanija je jedinstvena i kreativna agencija, sa inteligentnim pristupom poslu i vrhunskim, inovativnim rezultatima u oblastima dizajna, marketinga i tehnologija. Sa partnerskom kompanijom The Sherlock Group izvodi tehnološke projekte i usluge za svetski poznate klijente kao što su Disney, Warner Bros., Sonos i Hyperloop TT. Ispravan odnos prema poslu sa tehnologijama već su prepoznali globalni brendovi širom sveta. MITICON je fokusiran na timski rad i dinamične projekte koji postavljaju brojne zanimljive izazove, i priliku za lični i profesionalni razvoj i učenje. Više o kompaniji MITICON pogledajte na: http://miticon.com/.