Stipendije iz oblasti Softverskog inženjerstva dodeljuje kompanija PowMio

Kompanija PowMio GmbH iz Nemačke, omogućava stipendije za 10 brucoša iz oblasti Softverskog inženjerstva, Univerziteta Metropolitan.

Stipendija obuhvata školarinu za sve četiri godine osnovnih akademskih studija. Takođe pored stipendije za sve studente sa dobrim prosekom, može biti obezbeđena i dodatna zarada. Studentima stipendistima biće dodeljen i mentor, koji će ih voditi kroz dalji profesionalni razvoj.

 

PowMio GmbH je Nemačka softverska kompanija, koja pored nemačkog tržišta posluje i na međunarodnom području, gde koristi najnovije i najnaprednije softverske tehnike i tehnologije.

Više od 15 godina kompanija uspešno radi i razvija softverska rešenja za srednja i velika preduzeća. Zaposleni stručnjaci u kompaniji rade na visokom kvalitetu softvera za klijente i krucijalni servis ponude je full-stack za razvoj softvera i dizajn usluge.

Više o kompaniji PowMio
 

 

Kako do stipendije?

Potrebno je da prođeš kroz intervju sa stručnjacima iz kompanije PowMio, gde ćeš dokazati da si baš TI naš budući stipendista! Očekuje te test logike razmišljanja i programiranja, za one koji su već imali iskustvo iz ove oblasti.

Ukoliko si zainteresovan da postaneš deo uspešnog tima, softverske kompanije PowMio GmbH, pošalji nam svoje motivaciono pismo (može biti i na srpskom jeziku) i prijavi se najkasnije do 26. jula 2019. godine.

 

PRIJAVA
 

Za više informacija pišite nam na powmio@metropolitan.ac.rs
 

Osvoji životnu priliku i postani budući ekspert iz softverskog inženjerstva!
More about PowMio scholarships