Mind Mix - Kurs

Mind Mix kurs će vam pružiti praktične alate i strategije kako biste prevazišli izazove i postigli uspeh u dinamičnom svetu preduzetništva.

TRAJANJE KURSA:

 • 1. modul – 06.04.
 • 2. modul – 13.04.
 • 3. modul – 20.04.
 • 4. modul – 11.05.
 • 5. modul – 08.06.

POČETAK KURSA:
Subota, 06. april 2024.

VREME:
Subotom 10:00 – 15:30h (sa pauzama)

REDOVNA CENA:
96€ po modulu
PROMO CENA:
80€ po modulu

SVAKI POLAZNIK DOBIJA:

 • Sertifikat Univerziteta Metropolitan
 • Knjigu Nove generacije potrošača i lidera u VUCA svetu
 • PDF literaturu nakon svakog modula
 • Peer to peer coaching

Do početka kursa:
 • Dana
 • Sati
 • Minuta
 • Sekundi

PRIJAVITE SE >>

Kome je kurs namenjen?

Vlasnicima mikro-preduzeća, startup-ova, preduzetnicima…

Benefiti nakon ovog kursa?

Otkrijte izvanredne benefite našeg inovativnog kursa, osmišljenog kako bi vaša organizacija brzo savladala ključne prepreke ka inovacijama:
 

Vizionarsko vođstvo: Оvladajte veštinom kreiranja hrabre vizije, postavljajući jasne dugoročne ciljeve za vašu organizaciju;
Strateška jasnoća: Razrešite nesigurnosti u organizaciji kroz stvaranje jasnog i zajedničkog razumevanja strateških pravaca;
Vrednost za kupca: Definišite i prenesite vrednost za kupce, stvarajući snažnu vezu između vaše organizacije i ciljane publike;
Analitički pristup: Primena moćnih alata poput SWOT, TOWS i PESTLE pomaže vam da donosite informisane odluke i identifikujete ključne prilike;
Planiranje uspeha: Kreirajte precizan plan delovanja, postavljajući ključne indikatore postignuća (KPIs) kako biste merili i obezbedili kontinuirani uspeh;

PRIJAVITE SE I OSIGURAJTE SVOJE MESTO >>

Moduli kroz koje prolazite

MODUL 1.

Kreativnost, dizajnersko razmišljanje za nedizajnere (Design Thinking) i predstavljanje projektnog zadatka za polaznike koji predstavljaju zadatak na Modulu 5.

MODUL 2.

Analiza situacije (PESTLE, SWOT, TOWS, kao i Canvas poslovni model) i Change Management

MODUL 3.

Dualna transformacija, digitalna disrupcija; Inovativna prodaja

MODUL 4.

Strategija plavog okeana, reinovacioni radar, poslovni modeli

MODUL 5.

Predstavljanje PROJEKTNOG ZADATKA – sertifikacija

Šta ćete naučiti?

Otkrijte teme koje transformišu biznis i dobićete odgovore na ključna pitanja!
Naša radionica razmatra esencijalne teme koje oblikuju savremeno poslovanje, pružajući odgovore koji će vašu kompaniju podići na viši nivo uspeha.

Uticanje promena: Kako promene utiču na nas? Istaknite se u anticipaciji, dizajniranju i implementaciji promena. Identifikujte prostore za unapređenje i preuzmite kontrolu nad transformacijom.
Strateška vizija: Gde se nalazimo danas i kuda težimo? Osvrnite se na današnju poziciju vašeg biznisa, identifikujte prilike za održiv rast i preduzmite korake ka izgradnji održivog biznisa.
Inovacije kroz Canvas Model: Kako transformisati sliku biznisa? Razmislite o devet ključnih blokova Canvas biznis modela za inovaciju i postizanje konkurentske prednosti.
Upravljanje promenama: Zašto, kada i kako upravljati promenama? Razvijte veštine upravljanja promenama, istražujući alate i tehnike koji će vam pomoći da uspešno vodite svoju ekipu kroz transformaciju.
Reinovacija i strategija plavog okeana: Gde pronaći prostor za izuzetak i uspeh na tržištu? Otkrijte strategiju plavog okeana kako biste identifikovali neistražene tržišne segmente i stvorili svoj jedinstveni put ka uspehu.
Digitalna prodaja: Kako ostvarivati prodaju u digitalnom okruženju? Razvijte strategije za uspeh u savremenom digitalnom pejzažu i ovladajte veštinama koje će vam omogućiti da dominirate online tržištem.
Optimizacija poslovnih modela: Koji poslovni modeli najbolje odgovaraju vašoj firmi u dinamičnom okruženju? Pregledajte 30 poslovnih modela i identifikujte one koji će podstaknuti rast i prilagoditi se trendovima.