PRIJAVI SE NA 24H ONLINE HAKATON IZ OBLASTI IZRADE VIDEO IGARA ZA UČENIKE 3. I 4. RAZREDA SREDNJIH ŠKOLA!

 

Partneri takmičenja:

Voliš da igraš video igre? Probaj da napraviš jednu – i to za 24h!

Osvoji vaučer od 1.000€ za studije na Univerzitetu Metropolitan i druge vredne robne nagrade!

MET Game Hackathon powered by MAD Head Games održaće se ONLINE u subotu, 20. februara, i nedelju, 21. februara, putem Zoom aplikacije. Prethodno iskustvo u kreiranju video igara ti nije potrebno, jer cilj ovog takmičenja i jeste da naučiš upravo to, ali i da se dobro zabaviš, družiš sa ljudima, sa kojima deliš ista interesovanja i osvojiš vredne nagrade! Najbitnija je kreativnost i inovativnost, kao i prezentovanje ideje! Dakle, dovoljno je da budete inovativni, kreativni i timski orijentisani, a za sve ostalo smo tu mi!

 


PRIJAVI SEBE ILI TIM!
Prijave su otvorene do srede, 17. februara.

Potreban ti je tim od 2 do 4 člana. Na primer – možda jedan član ekipe ima najzanimljivije ideje, drugi je najstrastveniji gejmer, a treći zna kako da te ideje pretvori u delo! Ako nemaš tim ne brini! Prijavi se individualno i mi ćemo formirati tim.

Članovi tima ne moraju da budu iz iste škole ili odeljenja.

Proveravaj mejl kako bi na vreme dobio sve informacije o daljem toku takmičenja.


MESTO – ONLINE
Instaliraj Zoom i Discord aplikacije, jer ćete putem njih komunicirati tokom hakatona.


TEMA
Univerzitet Metropolitan i Mad Head Games zadaće vam temu na sam dan hakatona – I ZATO JE IZAZOV JOŠ VEĆI! Nema spavanja! Ne gubite vreme, odmah se bacite na rad!


PODRŠKA I RESURSI
Od mentora i asistenata Fakulteta informacionih tehnologija i Fakulteta za menadžment, naučite da kreirate video igru i da svoje rešenje što bolje prezentujete pred žirijem, na radionicama „NAPRAVI SVOJU PRVU VIDEO IGRU” I „KAKO NAJBOLJE PREZENTOVATI IDEJU“.

Budite kreativni i vredni – takmičenje traje samo 24h, vaše vreme da pokažete svoje gejmersko umeće je ograničeno, ali dovoljno da zablistate!
Ako usput nastanu izazovi, samo kontaktirajte mentore sa MET-a, oni su tu za svu neophodnu podršku i savete.

Kako ocenjujemo vaš rad?

Pitate se šta je najbitnije u vašem radu, šta najviše cenimo? Ovo su kriterijumi, poređani po važnosti, kojih ćemo se čvrsto držati u ocenjivanju vaših radova.

70%
KREATIVNOST I
INOVATIVNOST

30%
PREZENTACIJA
IDEJE

Kako će vaši radovi biti nagrađeni:

Predstavite na čemu ste vredno radili, pobedite i osvojite 1.000€ za svakog člana tima, za studijski program po izboru na Fakultetu informacinih tehnologija, kao i vredne robne nagrade partnera. I to nije sve, jer svim učesnicima sledi i nagrada iznenađenja u vidu olakšice za upis na Fakultet informacionih tehnologija!

Prvo mesto
Nagrada vaučeri od po 1.000€ za prvu godinu studija na Fakultetu informacionih tehnologija ili Fakultetu digitalnih umetnosti
Drugo mesto
Nagrada vaučeri od po 700€ za prvu godinu studija na Fakultetu informacionih tehnologija ili Fakultetu digitalnih umetnosti
Treće mesto
Nagrada vaučeri od po 500€ za prvu godinu studija na Fakultetu informacionih tehnologija ili Fakultetu digitalnih umetnosti

+ VREDNE ROBNE NAGRADE!

BUDI DEO JEDINOG GEJMING HAKATONA ZA SREDNJOŠKOLCE U SRBIJI!

PRIJAVI SE

Ime *

Prezime *

E-mail *

Grad *

Mobilni telefon *

Škola *

Kako ste saznali za takmičenje?*

Tip prijave*

Razred:*

 

Naziv tima:*

 

Imena članova tima:

  

PITAJ NAS

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 
captcha
Unesite kod sa slike: