Kurs WellBeing Odissey

WELLBEING Odissey je kurs koji daje praktične alate da unapredite Vaše mentalno, emotivno i fizičko blagostanje kroz podizanje energije koje Vas vodi ka postizanju izvrsnosti i maksimuma u svim segmentima Vaše ličnosti.

TRAJANJE KURSA:
Jedan dan

DATUM ODRŽAVANJA:
Subota, 18. maj 2024.

VREME:
Subota od 10:00 – 15:30h (sa pauzama)

REDOVNA CENA:
120€
PROMO CENA:
90€

SVAKI POLAZNIK DOBIJA:

  • Sertifikat Univerziteta Metropolitan
  • Do 18. juna mogućnost besplatnih online Wellbeing coaching sesija
  • 30 minuta streching-a u kancelarijskim uslovima
  • Najaktivniji polaznici dobijaju: Knjigu Modni marketing, savremene tendencije

Do početka kursa:
  • Dana
  • Sati
  • Minuta
  • Sekundi

PRIJAVITE SE >>

Kome je kurs namenjen?

Menadžerima, preduzetnicima, sportistima, edukatorima, inovatorima, trenerima, pojedincima motivisanim da rade na sebi, kao i svima koji žele da postignu balans u profesionalnom i ličnom životu.

Benefiti nakon ovog kursa?

Otkrijte izvanredne benefite našeg inovativnog kursa, osmišljenog kako bi vaša organizacija brzo savladala ključne prepreke ka inovacijama:
 

Unapređenje kvaliteta života i osećaj blagostanja: Dobićete smernice o zdravoj ishrani, kvalitetnom snu itd. Na kraju jednodnevne sesije – opustite se uz 30 minuta streching-a!
Jačanje mentalnog zdravlja, smanjenje stresa i anksioznosti: Vodićemo Vas koz tehnike za upravljanje emocionalnim izazovima, razvijanje samopouzdanja i pozitivnog razmišljanja.
Povećanje produktivnosti: Razvićete veštine za upravljanje vremenom i stresom, održavanje ravnoteže između Vaših poslovnih i ličnih obaveza.
Unapređenje veštine rada u timu: Kroz efikasno upravljanje emocijama – poboljšaćete komunikaciju, saradnju i rešavanje konflikata.
Povećanje zadovoljstva na poslu: Integrišite wellbeing principe na radnom mestu i podstaknite pozitivnu radnu atmosferu.
Razvijanje ličnih održivih navika: Pomoći ćemo Vam da kreirate održive navike koje će dugoročno podržati Vaše zdravlje, energiju, izuzetnost kojoj težite.

PRIJAVITE SE I OSIGURAJTE SVOJE MESTO >>

Moduli kroz koje prolazite

MODUL 1: Fizička vitalnost i energija

Planiranje zdravih rutina i navika;
Ishrana za energiju i vitalnost;
Kvalitetan san;
Prevencija;
Streching sesija.

MODUL 2: Mentalna snaga i emocionalna inteligencija

Razvijanje pozitivnih misaonih obrazaca;
Upravljanje stresom i emocionalnom ravnotežom;
Tehnike za povećanje mentalne snage i rezilijentnosti.

MODUL 3: Balansiranje poslovnog i privatnog života

Rad na balansu između poslovnog i privatnog života;
Upravljanje vremenom i prioritetima;
Upravljanje energijom i fokusom.

MODUL 4: Samoostvarenje i lični rast

Razvijanje samopouzdanja i samoprihvatanja;
Rad na ličnoj misiji i svrsi;
Planiranje koraka ka ostvarivanju punog potencijala.

MODUL 5: Postizanje izvrsnosti u radu i karijeri

Razvoj veština komunikacije i efikasnog timskog rada;
Tehnike za održavanje harmonije u odnosima.

Šta ćete naučiti?

Stecite uvide koji će Vas snažno motivisati da živite u balansu ličnom i profesionačlnom!
Suočavamo se sa neverovatno brzim promenama, uvođenjem veštačke inteligencije u prostor ranije rezervisan samo za čoveka. Važno je da se ne plašimo i da promene prihvatimo spremni, u balansu sa sobom i okruženjem, zdravi i puni samopouzdanja.

Praktične smernice za održiv životni stil: Kroz savete o ishrani, kvalitetnom snu, fizičkoj aktivnosti i tehnikama opuštanja, dobićete konkretne smernice za održavanje zdravog životnog stila. Vežbaćemo tehniku disanja ‘4-7-8’, kao i streching u kancelarijskim uslovima.
Alati za upravljanje vremenom i upravljanje stresom: Dobićete konkretne tehnike i alate – Kovijevu matricu vremena i Pomodoro tehniku, koje će vam pomoći da prepoznate, razumete i efikasno upravljate stresom u radnom i ličnom okruženju.
Strategije za ravnotežu između posla i privatnog života: Pronalazite odgovor na pitanje kako da da uspostavite ravnotežu između profesionalnih obaveza i ličnih potreba u cilju poboljšanja ukupnog kvaliteta vašeg života. Saznaćete kako da prepoznate simptome burnout-a, kod sebe i drugih.
Veštine samopouzdanja i pozitivnog razmišljanja: Kurs podržava razvoj Vaše mentalne snage, samopouzdanja i pozitivnog stava, uz alate za suočavanje s izazovima i prevazilaženje prepreka. Učićete da rezilijentnost veštinu neophodnu u svetu kontinuiranih promena, podignete na maksimum, uz pomoć dragoceniha alata Mindfulness tehnike, kao i razotkriti ‘mit multitaskinga’.
Stručnost u upravljanju emocionalnim zdravljem: Steći ćete dublje razumevanje svojih emocionalnih potreba, razvijaćete veštine emocionalne inteligencije, uz Johari Window model, naučićemo vas kako da bolje razumete sebe i druge.
Snažan podsticaj timskog rada, kreativnost i produktivnost: Kroz podršku radu na mentalnom zdravlju, razvijaćete kreativnost, poboljšavati koncentraciju i postići veću produktivnost na radnom mestu. Unapredjenje timskog rada prolazimo kroz metodologiju Patrick-a Lencioni-a.