U saradnji sa Univerzitetom Metropolitan, kompanija Kirey nudi stipendije za studente koji žele da upišu Softversko inženjerstvo na Fakultetu informacionih tehnologija u Nišu.

Stipendija uključuje pokriće školarine i može potrajati sve 4 godine Osnovnih akademskih studija, a studenti koji pokažu dobre praktične rezultate biće dodatno finansijski stimulisani.

Još važnije, studenti koji dobiju stipendiju imaće životnu priliku da uče od mentora, stručnog i iskusnog profesionalca koji će im biti dodeljen i od koga će moći da uče unutar kompanijskog okruženja na tehnološki naprednim i inovativnim projektima.

Od studenta stipendiste se očekuje da stručnu praksu obavlja u okviru kompanije Kirey. Praktični deo studija uključuje razvoj softvera, dizajn i ostale neophodne inženjerske zadatke. Od studenta stipendiste se takođe očekuje da uspešno ispuni i teorijske i praktične delove studentskih obaveza na Univerzitetu.

Kandidati moraju imati dobro razvijenu sposobnost logičkog razmišljanja, moraju biti strastveni u vezi sa svojim ličnim napretkom, imati odlične društvene i komunikacione veštine i dokazanu sposobnost timskog rada.

Dualno obrazovanje je savremeni model studiranja koji integriše studije i poslovni svet. Predstavlja usaglašenost istovremenog studiranja i rada, koji se realizuju u saradnji akademske ustanove i kompanije.

Više informacija o dualnom obrazovanju možete dobiti na predstojećem intervjuu za dobijanje stipendije.

O kompaniji:

Kirey je dinamična, inovativna, drugačija i kreativna kompanija koja se bavi informacionim tehnologijama i koja nudi integracije sistema i konsultantske usluge. Sa timom profesionalaca i eksperata u ICT sektoru, kompanija Kirey je u mogućnosti da izađe u susret potrebama klijenata širom sveta. Kao deo Kirey grupe, kompanija ima profesionalnu podršku od kolega iz Italije, Rumunije, Hrvatske i Afrike.

Uvidevši potencijal programa dualnog obrazovanja u visokom školstvu, kompanija traži mlade, talentovane ljude koji su timski igrači i koji su željni da uče i da svojim doprinosom ojačaju njihovu organizaciju. Samo je pitanje vremena kada će im se neko od vas pridružiti i početi da gradi svoj uspeh.

Detaljnim informacijama o konkursu možete pristupiti ovde.

Rok za prijavu je 31. avgust 2019. godine. Nakon prijave biće zakazan prijemni ispit iz matematike i intervju sa kandidatima.

KIREY – PRIJAVA

Ime i prezime *

E-mail *


Kako ste čuli za konkurs *


Adresa *

Mesto stanovanja *

Kontakt telefon *

Prosečan uspeh *

Prosek iz matematike *

Prosek iz informatike *

Završena škola *

Postavite motivaciono pismo (maksimalna veličina fajla: 1MB, dozvoljeni formati: .docx, .doc, .pdf) *


captcha
Unesite kod sa slike: