Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže u sredu 13. septembra 2017. godine od 18:30h u galeriji Pro3or (Koče Popovića br. 9, Beograd), gde će se održati prezentacija i komparativna analiza aktuelnih umetničkih projekata u novim medijima na lokalnom i svetskom nivou.

 

Selekciju prezentuje Milan Ličina koji je završio studije Dizajna novih medija na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan u Beogradu, gde radi kao docent. Osnivač je Hostile Takeover Visual Lab-a, učesnik više grupnih izložbi, autor nekoliko samostalnih performansa i deo dizajnerskog tima u kolektivu za nove medije Galerija 12+. Milan Ličina je i ovogodišinji pobednik nacionalne selekcije na manifestaciji Art + Science.

 

Nakon prezentacije će biti otvorena diskusija na temu edukacije, stvaralaštva i zaposlenja studenata sa master programa Dizajn novih medija, na kojoj će učestvovati i dr um. Rastko Kukić i dr um. Katarina Kaplarski, predavači na master programu i doktorskim studijama Fakulteta digitalnih umetnosti, Dizajn novih medija.

 

Dođite da se upoznamo sa dizajnom novih medija u sredu u galeriji Pro3or!