MET TALKS / održano predavanje „Digitalni marketing: šta dolazi i kako se pripremiti!“

MET TALKS / održano predavanje „Digitalni marketing: šta dolazi i kako se pripremiti!“

25.04.2024.

Gostujuće predavanje Marka Dimitrijevića održano je u utorak, 16. aprila na Univerzitetu Metropolitan u Nišu. Događaj je uspešno održan u okviru projekta MET Talks i okupio je brojne zainteresovane studente.

 

Tema predavanje bila je: Digitalni marketing: šta dolazi i kako se pripremiti!

 

Na gostujućem predavanju studenti su imali priliku da čuju više o temi digitalnog marketinga sa fokusom na aktuelne trendove i buduće izazove u ovoj oblasti. Marko Dimitrijević je podelio svoje iskustvo u oblasti kreiranja inovativnih strategija koje donose uspeh na tržištu, ističući značaj spoja tehnologije i kreativnosti u savremenom marketingu. Takođe, studenti su mogli da čuju konkretne primere iz prakse o uspešnim kampanjama i projektima koje je Marko sproveo u svojoj karijeri, što im je pružilo uvid u realne situacije sa kojima se susreću profesionalci u oblasti digitalnog marketinga.

 

Moderator gostujućeg predavanja bila je profesorka Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan, Marija Nikolić Tošović.

 

Ovo predavanje predstavlja samo jedan od mnogih inspirativnih događaja koje Univerzitet Metropolitan organizuje. Ostajemo posvećeni u pružanju znanja i inspiracije za vašu profesionalnu budućnost, i nastavljamo da organizujemo događaje koji će obogatiti vaše obrazovanje.

 

Hvala vam što ste bili deo ovog događaja, i nastavite da pratite naše najnovije vesti kako biste ostali u toku sa svim aktuelnostima na Univerzitetu Metropolitan.