Univerzitet Metropolitan ugostiće početkom godine još jednog menadžera sa uspešnom internacionalnom karijerom i višegodišnjim iskustvom u oblasti osiguranja. U okviru projekta „Panel lidera“ koji je pokrenut sa idejom da se studentima, profesorima, ali i široj javnosti, približe iskustva nekih od ključnih ljudi iz menadžmenta vodećih kompanija na tržištu, gostujuće predavanje na Univerzitetu održaće g. Andrea Simončeli (Andrea Simoncelli) Izvršni direktor i Predsednik Borda kompanije „Generali osiguranje“ u Poljskoj.

 

Gostujuće predavanje g. Andree Simončelija „Leadership in international business“ biće održano u petak 13. januara 2017. godine u 11.00 sati u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu (učionica U1).

 

Na poziv dekanke Fakulteta za mendadžment, profesorke Ane Bovan, G. Simončeli će specijalno za ovu priliku doputovati iz Varšave, odakle trenutno nadzire operacije kompanije Generali za celu Evropu. Šta je uspešno liderstvo, na koji način je moguće postići uspeh na domaćem i međunarodnom tržištu, koja znanja i osobine su potrebne uspešnom menadžeru i koje tipične greške treba izbegavati tokom razvoja karijere, samo su neke od tema o kojima će govoriti g. Simončeli.

 

Pozivamo vas da prisustvujete ovom interaktivnom predavanju, aktivno učestvujete u diskusiji i postavite pitanja menadžeru koja je iskustva sticao radeći na odgovornim menadžerskim pozicijama u Italiji, Kini, Peruu, Brazilu, Poljskoj, ali i u Srbiji gde je uspešno vodio kompaniju Generali osiguranje.