Održana svečana dodela diploma na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu za oko 90 diplomaca. Diplome su uručene studentima koji su završili Osnovne i Master akademske studije.

 

Predsednik Univerziteta Metropolitan profesor dr Dragan Domazet je otvorio svečanu dodelu diploma i poželeo svim diplomcima puno uspeha i sreće u daljem radu, i naglasio da svaki diplomac kao alumni student uvek može da računa na podršku u budućnosti od strane UM-a.

 

Ovim putem se zahvaljujemo i svim profesorima Univerziteta Metropolitan, koji su bili deo svečane dodele i svojim prisustvom dodatno upriličili ovaj divan događaj. Dekani Fakulteta informacionih tehnologija, Fakulteta digitalnih umetnosti i Fakulteta za menadžment su uručili diplome prisutnim diplomcima i preneli motivacione poruke za dalji rad.

 

Uspešni studenti Univerziteta Metropolitan su najbolji primer svega što UM pruža svakom pojedincu tokom studija. Drago nam je što smo još jednom mogli da se uverimo, da su naši diplomci pravi akademski građani, vredni svake pohvale i na koje smo izuzetno ponosni.