UPIS NA UNIVERZITET METROPOLITAN – PRIJAVITE SE NA NAJTRAŽENIJE STUDIJE

Još uvek nije kasno da napraviš pravi izbor i postaneš student u centru pažnje, na Univerzitetu koji preporučuju studenti!
 
S obzirom da Univerzitet Metropolitan, pored tradicionalnih, u ponudi ima i online studije, još uvek je moguće realizovati upis u školsku 2023/24. godinu.
 
Ukoliko si polagao prijemni ispit na bilo kom fakultetu ili visokoj školi, koji je sličan prijemnom ispitu jednom od fakulteta Univerziteta Metropolitan, ostvaruješ pravo na direktan upis i oslobođen si polaganja prijemnog ispita.
 
Kandidati koji nisu polagali prijemni ispit, a žele da upišu Univerzitet Metropolitan, imaju mogućnost zakazivanja individualnog prijemnog ispita u terminu kada to njima odgovara, a individualni prijemni može da se održi ONLINE ili u prostorijama Univerziteta Metropolitan.

Prijavi se i zauzmi svoje mesto >>

OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE – UNIVERZITET METROPOLITAN U BEOGRADU
(tradicionalna i online nastava)

STUDIJSKI PROGRAM CENE GODIŠNJIH ŠKOLARINA ZA 23/24. ŠKOLSKU GODINU 20% AKONTACIJA – UPLATA PRILIKOM UPISA (1. RATA) IZNOS MESEČNE RATE ZA MODEL PLAĆANJA OD PREOSTALIH 11 RATA BEZ KAMATE
FAKULTET INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA
Informacione tehnologije 2.800 € 560 € 203.63 €
Softversko inženjerstvo 2.800 € 560 € 203.63 €
Razvoj video igara 2.800 € 560 € 203.63 €
FAKULTET ZA MENADŽMENT
Inženjerski i operacioni menadžment 2.290 € 458 € 166.54 €
Biznis i marketing 2.290 € 458 € 166.54 €
FAKULTET DIGITALNIH UMETNOSTI
Grafički dizajn 3.290 € 658 € 239.27 €
Dizajn interaktivnih medija 3.290 € 658 € 239.27 €
Modni dizajn 3.390 € 678 € 246.54 €

 

OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE – UNIVERZITET METROPOLITAN U NIŠU

STUDIJSKI PROGRAM CENE GODIŠNJIH ŠKOLARINA ZA 23/24. ŠKOLSKU GODINU 20% AKONTACIJA – UPLATA PRILIKOM UPISA (1. RATA) IZNOS MESEČNE RATE ZA MODEL PLAĆANJA OD PREOSTALIH 11 RATA BEZ KAMATE
FAKULTET INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA
Informacione tehnologije 2.300 € 460 € 167.27 €
Softversko inženjerstvo 2.300 € 460 € 167.27 €
Razvoj video igara 2.300 € 460 € 167.27 €
FAKULTET ZA MENADŽMENT
Biznis i marketing 1.790 € 358 € 130.18 €
FAKULTET DIGITALNIH UMETNOSTI
Grafički dizajn 2.690 € 538 € 195.63 €

NAJBOLJI NAČIN DA PREDVIDITE SVOJU BUDUĆNOST JESTE DA JE KREIRATE!

Univerzitet Metropolitan već 17 godina uspešno obrazuje najtraženije kadrove na tržistu rada iz oblasti IT-a, menadžmenta i dizajna. Izaberite perspektivno zanimanje i uz opciju fleksibilnog studiranja – TRADICIONALNO ili ONLINE, studirajte tempom koji Vama odgovara!


3 Fakulteta | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
UNIVERZITET KOJI PREPORUČUJU STUDENTI
3 Fakulteta | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
3 FAKULTETA
10 osnovnih akademskih studijskih programa | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
8 OSNOVNIH AKADEMSKIH STUDIJSKIH PROGRAMA
7 master i doktorskih akademskih studijskih programa | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
4 MASTER I DOKTORSKIH AKADEMSKIH STUDIJSKIH PROGRAMA
2 centra | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
2 CENTRA – BEOGRAD I NIŠ
Studijski programi kreirani po međunarodnim standardima | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
STUDIJSKI PROGRAMI KREIRANI PREMA POTREBAMA SAVREMENE INDUSTRIJE I PO UZORU NA VODEĆE SVETSKE UNIVERZITETE
3 Fakulteta | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
MOGUĆNOST PERSONALIZACIJE SVAKOG STUDIJSKOG PROGRAMA KROZ IZBORNE PREDMETE
Prvi izbor kompanija | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
1 IZBOR KOMPANIJA
3 Fakulteta | Metropolitan | Kontrola kvaliteta
DIPLOMA PRIZNATA U CELOM SVETU

KAKO SE POLAŽE PRIJEMNI ISPIT?

Univerzitet Metropolitan smatra da prva godina studija treba da bude prilika da student pokaže da li je sposoban da uspešno studira na izabranom studijskom programu. Prijemni ispit, s druge strane, ima nedostatak jer odražava znanje koje je student pokazao samo u trenutku polaganja. On može u tom trenutku da bude dekoncentrisan ili pod tremom i dr. Svaki student treba da ima priliku da u toku cele prve godine pokaže svoje sposobnosti i spremnost za studije na izabranom studijskom programu. To je praksa i u mnogim zemljama, gde je lako upisati prvu godinu, a teže upisati drugu. Zbog svega navedenog, za nas je dovoljno da imamo uvid u predznanje kandidata i da obavimo razgovor sa njim, kako bismo saznali njegove afinitete i koliko je zaista motivisan da upiše željeni studijski program.

Kandidati koji žele da upišu neki od studijskih programaFakulteta informacionih tehnologija, na prijemnom ispitu polažu matematiku, a nakon toga obavljaju razgovor sa komisijom. Prijemni ispit se sastoji od ukupno 5 zadataka koji se rade u trajanju od 120 minuta.
*Svi kandidati koji žele da polažu prijemni za Fakultet informacionih tehnologija, mogu se prijaviti i za besplatne online pripreme iz matematike.

Kandidati koji žele da upišu neki od studijskih programa Fakulteta za menadžment, na prijemnom ispitu polažu rešavanje studije slučaja u trajanju od 60 minuta i obavljaju razgovor sa komisijom. Zadatak je da kandidati na osnovu zadate poslovne situacije u tekstualnom obliku, u formi kraćeg teksta, predstave i izdvoje sve bitne informacije.
*Svi kandidati koji žele da polažu prijemni za Fakultet za menadžment, mogu se prijaviti i za besplatne online pripreme iz menadžmenta.

Kandidati koji žele da upišu neki od studijskih programa Fakulteta digitalnih umetnosti, na prijemnom ispitu polažu crtanje mrtve prirode ugljenom na papiru (format 70×100) u trajanju od 240 minuta.
*Svi kandidati koji žele da polažu prijemni za Fakultet digitalnih umetnosti, mogu se prijaviti i za besplatne online  pripreme iz crtanja.
ZANIMA VAS VIŠE INFORMACIJA?

Pitajte nas

Ime *

Prezime *

E-mail *

Postavite pitanje *