Vanja Mijalković - Univerzitet Metropolitan

Vanja Mijalković

Saradnik van radnog odnosa

Vanja Mijalković je saradnik u nastavi van radnok odnosa i studentkinja četvrte godine smera Grafički dizajn na Fakultetu Digitalnih Umetnosti. Završila je Petu ekonomsku školu „Rakovica“ u Beogradu 2019.godine. Volela bi da se specijalizuje u oblasti dizajna publikacija, nakon što završi Master studije. Zaposlena u redakciji, a pored toga se bavi freelancom i kreativnim pisanjem.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?