Prof. dr Tatjana Mamula Nikolić - Univerzitet Metropolitan

Prof. dr Tatjana Mamula Nikolić

Vanredni profesor

Tatjana Mamula Nikolić je vanredni profesor na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan gde radi od 2013. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a magistrirala i doktorirala na FON-u na Univerzitetu u Beogradu 2007. sa tezom: “Implementacija indikatora marketinške metrike za evaluaciju brenda/robne marke i usluga”. U period od 2001. do 2017. Bila je regionalni izvršni direktor internacionalne agencije za istraživanje marketinga MASMI. U 2018.godini projektovala je i sprovela Program Boost Your Business and Mastermind za potrebe edukacije poslodavaca i menadžera u SMEs, a koji se sastoji od 8 modula realizovanih uz podršku platforme i logistiku Univerziteta Metropolitan. https://www.metropolitan.ac.rs/byb-mastermind/

 

Od 2018. godine Tatjana je PCC sertifikovani coach od strane International Coaching Federation. U 2017. Tatjana je stekla sertifikate NLP Business Trainer, CEFE trener, PCM coach kao i Points of You train of trainers. Kao profesionalni coach, trener i mentor primenjuje svoja znanja i iskustva u radu sa studentima. Njena predavanja i vežbe su osmišljene u cilju da studenti budu interaktivni, te su osnova za učenje kroz iskustvo.

 

Objavila je preko 70 stručnih radova, a oblasti istraživanja su merenje vrednosti brenda, donošenje odluka, ponašanje potrošača, ponašanje lidera, ponašanje Y i Z generacije, istraživanje unapređenja zapošljivosti osoba sa invaliditetom, mladi i primena digitalizacije, reinovacija poslovanja i druge menadžerske i liderske teme. https://www.researchgate.net/profile/Tatjana-Mamula/research

 

Tatjana je član mnogih strukovnih udruženja kao ICF, Udruženja poslovnih žena i Unije poslodavaca Srbije.

 

U 2021. objavila je monografiju Ponašanje nove generacije potrošača i lidera u VUCA svetu, iLearn i Univerzitet Metropolitan kao suizdavači. U 2023. objavila je dve monografije u ediciji Živeti sa cunamijem – Kako napredovati na talasima promena: Reinovacija poslovanja i Reintegracija poslovanja, HERAEdu i Univerzitet Metropolitan suizdavači, Beograd.

Predmeti

Osnovne studije
  • MK220 Ponašanje potrošača
  • MK230 Brend menadžment
  • MG430 Liderstvo i donošenje odluka
Master studije
  • MK520 Brend menadžment – napredni
  • MK585 Projekat istraživanja tržišta
Doktorske studije
  • MK630 Marketing menadžment - viši nivo

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?