Neda Nikolić - Univerzitet Metropolitan

Neda Nikolić

Nastavnik stranog jezika

Neda Nikolić je profesor engleskog jezika na Univerzitetu Metropolitan. Diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2016. godine, a potom i na Fakultetu za strane jezike Alfa BK Univerziteta. Master studije iz oblasti metodike nastave završila je na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu. Neda je trenutno student doktorskih akademskih studija na studijskom programu Filologija na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu, i u svom naučnom radu se prevashodno bavi faktorima motivacije za učenje stranih jezika.
Autor je i koautor naučnih radova objavljenih u relevantnim domaćim i međunarodnim časopisima, a više puta je svoje radove izlagala na međunarodnim naučnim skupovima.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove