Milena Tanasijević MA - Univerzitet Metropolitan

Milena Tanasijević MA

Docent

Milena Tanasijević je nastavnik Engleskog jezika na Univerzitetu Metropolitan od 2008. godine. Diplomirala je na Flološkom fakultetu “Blaže Koneski” Univerziteta Kiril i Metodi u Skoplju, Makedonija. Student je doktorskih akademskih studija na studijskom programu Jezik, književnost, kultura na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. U istraživačkom radu se bavi pitanjima metodike nastave engleskog jezika, učenja i usvajanja drugog jezika, faktora koji utiču na proces učenja i usvajanja drugog jezika (različiti stilovi i strategije učenja, motivacija), jačanje autonomije u učenju stranog jezika, ocenjivanje u nastavi stranog jezika, priprema kurikuluma, nastava stranog jezika struke, primena tehnologija u nastavi stranog jezika i obrazovanju. Svoje istraživačke radove je uspešno predstavljala na brojnim međunarodnim akademskim i stručnim konferencijama u Srbiji i svetu. Učestvovala je u projektima Britanskog saveta za obuku nastavnika za primenu savremenih tehnologija u učionicama.

Predmeti

Osnovne studije
  • NT111 Engleski jezik 1
  • NT112 Engleski jezik 2
  • NT214 Engleski jezik 3 za menadžment
  • NT215 Engleski jezik 3 za dizajn

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove