Marija Šorgić - Univerzitet Metropolitan

Marija Šorgić

Saradnik van radnog odnosa

Marija Šorgić rođena je u Beogradu 1997. godine. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2020. godine na studijskom programu Ekonomija, poslovno upravljanje i statistika, modul Trgovinski menadžment i marketing. Titulu master ekonomiste stiče na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, studijski program Ekonomija i menadžment energetike. Dobitnica je nagrade fondacije „Mr ph Ljubica Vojteh Dragićević i ing. oecc. Nikola Dragićević“.
 
Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu bila je angažovana kao saradnik na međunarodnim projektima i zamenik saradnika za poslovnu edukaciju u Naučno-istraživačkom centru. Trenutno je angažovana na mestu urednika u izdavačkoj kući „Valera“.
 
Na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan od 2022. godine obavlja dužnosti saradnika u nastavi na predmetima Određivanje zarada i podsticaja, Održive operacije i Strategija maloprodaje.
 
Član je Društva Ekonomista Beograda (DEB). Učestvovala je na konferencijama i objavila radove iz oblasti ekonomije i energetike.
Tečno govori engleski jezik i služi se ruskim.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?