dr Madlena Dašić - Univerzitet Metropolitan

dr Madlena Dašić

docent

Madlena Dašić trentuno pohađa Doktorske studije iz oblasti Dizajna novih medija na Univeriztetu Metropolitan, gde predaje 4 predmeta na Osnovnim akademskim studijama. U okviru Fakulteta digitalnih umetnosti predaje Uvod u grafički dizajn, Dizajn portfolia, Grafički dizajn 3 i Stručnu praksu. Osnivač je kreativne inicijative i dizajn studija “Artists Anonymous Belgrade”, gde samostalno ili zajedno sa studentima radi na komercijalnim i humanitarnim projektima. Tu je glavni fokus na socijalno angažovani dizajn koji ima za cilj da doprinese socijalnim aktivacijama. Za više informacija: www.aaum.rs

Deo je raznovrsnih kreativnih koncepata uključujući formate u interijeru i dizajn instalacijama. Učestvovala je na više edukativnih i umetničkih festivala i radionica kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Organizator je svih kreativnih događaja i izložbi u okviru Univerziteta Metropolitan. U periodu od dve godine bila je aktivan član Tempus projekta na temu Vizuelne Matematike, gde je provela mesec dana na institute Angewandte u Beču, u okviru dizajn laboratorije date tematike. Izabrana je da bude deo projekta Ministarstva prosvete pod imenom Mladi istraživači, i njena doktorska disertacija ima glavni fokus da zadovolji istraživanja tog projekta.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove