Ivana Tomišić - Univerzitet Metropolitan

Ivana Tomišić

Saradnik van radnog odnosa

Ivana Tomišić, rođena u Novom Sadu 2000. godine, je student završne godine na Univerzitetu Metropolitan. Nakon završene gimnazije „Svetozar Marković“ u Novom Sadu, upisala je studije na Fakultetu digitalnih umetnosti, smer grafički dizajn. U svom dosadašnjem radu, najviše se fokusirala na dizajn vizuelnog identiteta i dizajn pakovanja, razvijajući veštine i znanja u toj oblasti. Njeni radovi redovno su izlagani na godišnjim izložbama fakulteta.
 
Tokom studija, Ivana je imala nekoliko značajnih iskustava koja su doprinela njenom profesionalnom razvoju. Prvo, provela je uspešno stažiranje u kompaniji iz Helsinkija u Finskoj, gde je stekla praktično iskustvo u radu na razvoju vizuelnog identiteta i dizajnu veb sajta. Ovo iskustvo joj je omogućilo da se upozna sa najnovijim trendovima i tehnikama u industriji dizajna.
Pored toga, Ivana je stekla vredno iskustvo radeći u marketing agencijama iz Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, gde je imala priliku da sarađuje sa poznatim svetskim kompanijama kao što su Roland, Thrive i Coache’s Voice. Bila je odgovorna za kreiranje atraktivnih vizuala za reklamiranje ovih kompanija.
 
Osim toga, tokom studija, Ivana je radila i kao samostalni dizajner, gde je imala priliku da sarađuje sa libanskom kozmetičkom linijom na dizajnu pakovanja, ali i kreiranju vizuelnog identiteta za kompaniju koja se bavi proizvodnjom edukativnih drvenih igračaka.
 
Van profesionalnog života, Ivana uživa u umetnosti, putovanjima i čitanju knjiga. Hobi joj pruža inspiraciju i osvežava um.
Iako je tek na početku svoje karijere, Ivana je ambiciozna i motivisana da se dalje razvija u oblasti dizajna. Njena strast i predanost čine je obećavajućim mladim profesionalcem u industriji dizajna.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?