Dušan Šćekić - Univerzitet Metropolitan

Dušan Šćekić

Saradnik van radnog odnosa

Dušan Šćekić je saradnik u nastavi van radnog odnosa i student četvrte godine smera Grafički Dizajn na Fakultetu Digitalnih Umetnosti. Završio je Prvu ekonomsku školu u Beogradu 2019.godine. Bavi se freelance dizajnom i digitalnim marketingom. Po završetku studija planira i Master studije kako bi usavršio svoje dosadašnje znanje u oblasti dizajna. U svojoj budućoj karijeri voleo bi da dostigne poziciju art direktora.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?