Dunja Moldvai - Univerzitet Metropolitan

Dunja Moldvai

Saradnik u nastavi

Rođena u Beogradu 1994. godine u kom završava Zemunsku gimnaziju i osnovne studije na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan, modul Biznis i marketing sa prosekom 9,68. Tokom studija primala je stipendiju fakulteta kao jedan od najboljih studenata generacije. Nastavlja školovanje kroz master program na Fakultetu organizacionih nauka, smer Marketing menadžment i odnosi s javnošću, sa prosekom 9,85. Područje istražvanja i tema master (završnog) rada, na kome je, potom, diplomirala je „Razvoj lobističkih aktivnosti u okviru antikorupcijske metodologije“ sa ocenom 10. U zvanje saradnika u nastavi na Univerzitetu Metropolitan, Fakultetu za menadžment je od 2021. godine.
 
Uporedo sa studijama usavršavala se i na poslovnom planu, smatrajući da je veoma važno imati i radno iskustvo u oblasti marketinga, biznisa i medija.
 
Radno iskustvo otpočela je u poznatoj srpskoj kompaniji, 2013. godine gde je jedan od osnovnih zadataka bio unapređenje prodaje i istraživanje potreba tržišta za tu firmu. Jednom mesečno je prisustvovala sastancima na kojima je izlagala uspehe i prezentovala predloge za poboljšanje procesa rada u ovim oblastima.
 
Tokom letnjih sezona 2013 – 2016. godine vodila je marketing i bila menadžerka za lokal Pura Vida na Adi Ciganliji u Beogradu, gde se bavila organizacijom aktivnosti, kadrova i upravljala kampanjama za povećanje profita lokala. Lista neophodnih namirnica, baze podataka i pravljenje liste smena bile su nedeljne aktivnosti tokom rada u ovom lokalu.
 
Od 2016 – 2017. godine radno iskustvo je sticala u kompaniji Jake Vitamincandy gde je vodila tim od 15 ljudi za unapređenje impulsivne prodaje. Osnovni zadaci su bili organizacija prodaje po maloprodajnim objektima, praćenje i merenje rezultata i održavanje sastanaka radi utvrđivanja uspeha tima. Njen tim je bio najuspešniji i postigao najveću prodaju po svakom kvartalnom periodu.
 
Od 2017 – 2018. godine imala je plaćeno stražiranje u švajcarskoj start-up kompaniji Global Neo GmbH, gde je imala priliku da direktno radi u marketing sektoru i upravlja kampanjama na društvenim mrežama. U ovom periodu uspešno je realizovala više od 50 sastanaka sa poslovnim partnerima iz oblasti mode, sporta i šou biznisa.
 
Od 2018 – 2020. godine je bila angažovana kao konsultant brend menadžera u švajcarskoj kompaniji Delphin Amazonia GmbH, gde je radila na izgradnji novih brendova iz portfolija kompanije. Posao je bio usmeren na strategiji pozicioniranja brendova i targetiranju ciljne grupe kako na društvenim medijima, tako i u tradicionalnim medijima. Učestvovala je u kreiranju kampanja za spomenutu kompaniju sa akcentom na inovativnom pristupu i kreativnošću.
 
Poseduje znanje i veštine iz programa poput Adobe Photoshop-a, Adobe Illustrator-a, Microsoft box-a, iWork boxa kao i visoka znanja iz oblasti fotografij

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?