Doc. dr Nataša Đurđević - Univerzitet Metropolitan

Doc. dr Nataša Đurđević

Docent

Iskusan marketing profesionalac, poslovni lider i edukator sa gotovo tri decenije iskustva u oblastima marketinga, strateških marketing istraživanja, strateškog planiranja, brend menadžmenta, komercijalnog i operativnog upravljanja u FMCG industriji. Posvećena stalnom učenju, razvoju i deljenju znanja.
 
Doktorirala 2022. na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, studijski program Informacioni sistemi i kvantitativni menadžment, izborno područje Elektronsko poslovanje. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu (master status) na smeru marketinga 1993.
 
Započela karijeru u agenciji Mark-Plan, a kasnije radila i u agenciji Publicis kao direktor strateškog planiranja. U kompaniji Coca-Cola provela 24 godine do 2021. Obavljala različite poslove u okviru kompanije, od marketing istraživanja, strateškog planiranja, brend menadžmenta za čitav portfolio brendova kompanije, vodjenja operacija, shopper marketing i komercijalne strategije za teritoriju centralne i istočne Evrope. Od 2021. u ESEM poslovnoj školi kao član Izvršnog odbora, predavač i mentor. Od 2022. docent na Univerzitetu Metropolitan.
 
Član srpskog ogranka IAA od 2011. i njegov predsednik 2011-2013. godine. Od 2023. član Upravnog odbora asocijacije.
Predsednik žirija Effie Awards Serbia od 2022, a član Organizacionog odbora ovog takmičenja od 2017-2021.
Dobitnik Mark Awards 2021 specijalnog priznanja za lični doprinos razvoju marketinške struke.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove