Borislav Nikolić - Univerzitet Metropolitan

Borislav Nikolić

Docent

Borislav Nikolić (rođen 1982. godine u Leskovcu, Srbija) je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2007. godine, a doktorirao na Univerzitetu u Portu, Portugalija 2015. godine. Nakon toga, proveo je 3 godine na poziciji post-doktorskog istraživača pri institutu za Računarsko i Mrežno Inženjerstvo Univerziteta u Braunšvajgu, Nemačka. Od 2019. godine je na poziciji docenta pri Fakultetu Informacionih Tehnologija Univerziteta Metropolitan. Borislav je objavio više od 20 radova u nekim od naprestižnijih svetskih časopisa i konferencija iz oblasti sistema u realnom vremenu. Njegova istraživačka interesovanja su vezana za oblast formalne analize računarskih mrežnih arhitektura, sa posebnim akcentom na njihovu primenu u auto industriji.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?