Univerzitet Metropolitan, kao društveno odgovorna institucija, vam sa ponosom predstavlja BESPLATNU MET LETNJU ŠKOLU za srednjoškolce i studente, koji žele da pametno iskoriste svoje slobodno vreme, tako što će naučiti nešto novo ili unaprediti svoje stečeno znanje iz oblasti IT-а, Menadžmenta i biznisa ili Dizajna!
 
Pažljivo smo odabrali najaktuelnije i najtraženije oblasti iz kojih će se radionice održati. Iskustvo i nova saznanja biće predočena od strane iskusnih profesionalaca iz oblasti informaciono–komunikacionih tehnologijia, dizajna, menadžmenta i biznisa. Zato ne propustite priliku da se upoznate sa najnovijim tehnologijama i trendovima u ovim oblastima!

Marketing radionica

JAVNI NASTUP

17. jul

Marketing radionica

KARIJERNO VOĐENJE

19. jul

IT radionica

NAPRAVI SVOJU PRVU VIDEO IGRU

17-18. jul

IT radionica

OSNOVE PROGRAMIRANJA U PROGRAMSKOM JEZIKU PYTHON

17-19. jul

Dizajn radionica

BRZOPOTEZNI PORTRETI

17-18. jul

Dizajn radionica

RECIKLAŽA TEKSASA U ODEVNI PREDMET ILI AKSESOAR

17-19. jul

Dizajn radionica

3D MODELOVANJE

20-21. jul

Svi polaznici MET letnje škole dobiće SERTIFIKAT Univerziteta Metropolitan za pohađanje odabrane radionice. Sertifikat omogućava oslobođenje od polaganja prijemnog ispita za sve one koji budu zainteresovani da upišu osnovne akademske studije na Univerzitetu Metropolitan.
 
Očekujemo vas na Univerzitetu Metropolitan, gde ćemo iskoristiti letnje dane za usavršavanje znanja na kvalitetnim radionicama!

PRIJAVE SU ZATVORENE!

 

PITAJ NAS

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *