Sara Broćić - Univerzitet Metropolitan

Sara Broćić

Saradnik van radnog odnosa

Saradnik u nastavi van radnog odnosa. Završila je gimnaziju opšteg tipa. Ternutno je student i stipendista 4. godine Fakulteta za menadžment, smer inženjerski i operacioni menadžment Univerziteta Metropolitan u Beogradu. Angažovana je na predmetima: planiranje i upravljanje proizvodnjom, upravljanje uslužnim procesima, uvod u operacioni menadžment i razvoj novih proizvoda.
 
Pored rada u nastavi učestvuje i u aktivnostima Marketing službe Univerziteta Metropolitan, kao i na studentskim takmičenjima.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove