Miroslava Jordović Pavlović - Univerzitet Metropolitan

Miroslava Jordović Pavlović

Docent

Docent na Univerzitetu Metropolitan, predaje na Fakultetu Informacionih tehnologija. Profesor strukovnih studija, predaje na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija, odsek Užice. Osnovne i master studije završila je na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu, na odseku Elektronika, telekomunikacije, automatika, smer Telekomunikacije. Doktorirala je 2020. na Tehničkom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu, naučna oblast Elektrotehničko i računarsko inženjerstvo, naučna disciplina Primenjene računarske nauke i informatika. Doktorsku disertaciju radila je iz oblasti mašinskog učenja, pod naslovom ‘Programski okvir zasnovan na mašinskom učenju za automatizaciju obrade rezultata fotoakustičnih merenja ’. Bavi se naučnim istraživanjima u oblasti veštačke inteligencije, mašinskog učenja i primene informacionih tehnologija. Autor je i koautor 9 radova publikovanih u međunarodnim časopisima na SCI listi i preko 25 radova prezentovanih na međunarodnim i domaćim konferencijama i skupovima međunarodnog ili nacionalnog značaja. Poseduje višegodišnje nastavno iskustvo tokom kojeg je bila angažovana na različitim predmetima i učestvovala u razvijanju novih nastavnih materijala, kao i u pisanju priručnika za laboratorijske vežbe. Rukovodilac je nacionalnog projekta i bila je član tima Erasmus+ projekta. Recenzent je dve međunarodne konferencije i više međunarodnih časopisa.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove