Milan Tančić - Univerzitet Metropolitan

Milan Tančić

Docent

Doc. dr Milan Tančić je od 2021. godine angažovan na Fakultetu Informacionih Tehnologija Univerziteta Metropolitan. Angažovan je na predmetima osnovnih studija, iz oblasti softverskog inženjerstva, arhitekture softvera, inženjerstva zahteva i konstrukcije koda.
Dr Tančić je master studije završio na Elektronskom Fakultetu u Nišu 2013. godine, na smeru Telekomunikacije, studijski program Komunikaciono-Informacione Tehnologije. Doktorsku disertaciju odbranio je na Elektronskom Fakultetu u Nišu 2019. godine.
Autor je više od 15 naučnih radova objavljenih u internacionalnim i nacionalnim časopisima i konferencijama.
Oblasti istraživanja: Arhitektura softvera, softverski sistemi sa obradom velike količine podataka, neuronske merže, digitalna obrada signala
ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Milan-Tancic-2
Google scholar: https://scholar.google.com/citations?user=pVLoH1sAAAAJ&hl=sr
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/milan-tancic-21880483/

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove