Ivana Božić Miljković - Univerzitet Metropolitan

Ivana Božić Miljković

Vanredni profesor

OBLAST ISTRAŽIVANJA: Međunarodna ekonomija, Globalizacija, Regionalne integracije, Ekonomija Evropske unije, Izazovi tranzicije, Međunarodne finansije, Bankarstvo

OBRAZOVANJE I USAVRŠAVANJA: Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Nišu (1998.), magistrirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Međunarodna ekonomija (2003.), i doktorirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Međunarodna ekonomija (2010.)

PROFESIONALNA KARIJERA: USAID Mercy Corps (2000-2001.) radila na poslovima Project officer; Bila je zaposlena u National Bank of Greece S.A. u periodu od 2001 do 2010. godine. Radila je na pozicijama Customer service, Analitičar međunarodnog platnog prometa, Analitičar prodaje stambenih kredita I kredita za mala I srednja preduzeća. U zvanje docenta izabrana 2010. godine na Fakultetu za pravne I poslovne studije “dr Lazar Vrkatić” Novi Sad (Univerzitet Union Beograd) DH polje Poslovna ekonomija. Od 2018. do 2020. godine u zvanju docenta bila angažovana na Univerzitetu Singidunum DH polje Finansije I bankarstvo. U zvanje vanrednog profesora birana početkom 2021. godine na Univerzitetu Union Nikola Tesla u Beogradu, a potom I na Univerzitetu Metropolitan, uža naučna oblast Finansije I Bankarstvo.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove