STUDENTI UNIVERZITETA METROPOLITAN POBEDNICI REGIONALNOG MARKETING TAKMIČENJA LUMEN BUSINESS

STUDENTI UNIVERZITETA METROPOLITAN POBEDNICI REGIONALNOG MARKETING TAKMIČENJA LUMEN BUSINESS

30.05.2022.

U subotu 28. maja u Zagrebu se održala finalna završnica regionalnog Lumen Business takmičenja, čiji je organizator E-student iz Zagreba, u finalu učestvovali su studenti Fakulteta za menadžment, Univerziteta Metropolitan i OSVOJILI 1. MESTO!
  
Univerzitet Metropolitan predstavljao je MET tim, koji su činili studenti Fakulteta za menadžment Jovana Đuričić, Luka Vukomanović i Marija Božić sa 2. godine studijskog programa Biznis i marketing i Stevan Jovanov, sa 3. godine studijskog programa Razvoj računarskih igara.
  
Mentor na ovom takmičenju našim talentovanim studentima bila je profesorka Tatjana Mamula, sa Fakulteta za menadžment.
   
Samo takmičenje je organizovano tako da 5 kompanija zadaje odredjeni case study, koji je potrebno rešiti. Ove godine naši studenti izabrali su case za kompaniju L’Oréal, odnosno u okviru nje radili su studiju slučaja za Biotherm i program Water Lovers, gde je zadatak bio osmisliti dugoročno rešenje za zaštitu naših voda. Naši sjajni studenti su rad pripremali mesec i po dana i pokazali se kao najbolji i pobedili! Kompanija L’Oréal istakla je da je rešenje bilo sveobuhvatno, da su imali veoma kreativan rad i da su ih naši studenti kupili svojom energijom. Kao nagradu dobili su 10000 kuna (1200€), sertifikate i statue, kao i specijalne L’Oréal pakete.
  
Univerzitet Metropolitan čestita našim MET pobednicima, ponosni smo na njih i srećni što postižu ovako ozbiljne uspehe već tokom studija!