Za kraj godine, Univerzitet Metropolitan organizuje treći po redu METi GO turnir. Kao i do sada glavni akter igrice je METi – maskota Univerziteta Metropolitan, ali ovog puta na misijama u novom, zimskom okruženju i sada sa drugačijim izgledom kreće u zimske avanture protiv novih neprijatelja.

 

METi GO je mobilna video igra koju je kreirao tim studenata Univerziteta Metropolitan sa Fakulteta informacionih tehnologija, studijskog programa Računarske igre, uz saradnju sa kolegama sa Fakulteta digitalnih umetnosti. METi je futuristički lik, uvek u toku sa najnovijim trendovima, koji simbolizuje inovativnost i kreativnost, ali i želju da kroz igru stekne potrebno znanje tj. da sakupi potrebne poene.

 

METi GO istražuje svet kompjuterskih tehnologija i futurističkog sveta, gde progresuje tako što ispravlja elektronske spojnice i izbegava nove zimske neprijatelje, koji ga ometaju na njegovom putu do znanja i sakupljanju poena.

 

Kako je METi već pridobio veliki broj gejmera svih generacija u toku prošlih turnira, Univerzitet Metropolitan je odlučio da se turnir nastavi i da zaljubljenici u ovu video igru pokušaju da dođu do novih, još boljih rezultata.

 

Igrajte METi GO zimski turnir, oborite score & osvojite vredne nagrade!

PRIJAVITE SE >>