GEJMERI, DA LI STE SPREMNI ZA METi GO TURNIR #2?
IGRAJ I OSVOJI VREDNE ROBNE NAGRADE!

IGRAJ I OBORI SCORE DO PONEDELJKA, 28. SEPTEMBRA 2020. u 12H
KORAK 3

BUDI MEĐU PRVA 3 NAJBOLJA IGRAČA I OSVOJI VREDNE NAGRADE
KORAK 4

PONEDELJAK, 28. SEPTEMBAR U 12H – PROGLAŠENJE POBEDNIKA NA

UNIVERZITETA METROPOLITAN
KORAK 5

NAGRADE

Prvo mesto

Prvo mesto
+ gejmerska nagrada iznenađenja!
Prvo mesto

Prvo mesto
+ gejmerska nagrada iznenađenja!
Prvo mesto

Prvo mesto
+ gejmerska nagrada iznenađenja!
Univerzitet Metropolitan, po drugi put ove godine organizuje turnir u sada već popularnoj video igri METi GO. Kako su gejmeri svih generacija bili inspirisani sa prvim METi GO turnirom koji je održan tokom leta i svakodnevno obarali score u trci za pobedom i vrednim nagradama, Univerzitet Metropolitan je odlučio da se turnir nastavi i da zaljubljenici u METi GO video igru pokušaju da dođu do novih rezultata!
 
METi GO je mobilna video igra koju je kreirao tim studenata Univerziteta Metropolitan sa Fakulteta informacionih tehnologija, studijskog programa Računarske igre, uz saradnju kolega sa Fakulteta digitalnih umetnosti. METi je futuristički lik, uvek u toku sa najnovijim trendovima, koji simbolizuje inovativnost i kreativnost, ali i želju da kroz igru stekne potrebno znanje tj. da sakupi potrebne poene.
 
METi GO istražuje svet kompjuterskih tehnologija i futurističkog sveta, gde progresuje tako što ispravlja elektronske spojnice i izbegava kompjuterske viruse i ljigavce, koji ga ometaju na njegovom putu do znanja i sakupljanju poena.
 
Univerzitet Metropolitan, zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerima, Guaranom i Chipsy-jem nagrađuje najbolje učesnike METi GO turnira #2!

PRIJAVITE SE

Ime i prezime*

E-mail adresa*

Kontakt telefon:

Datum rođenja:


 
 

Kontakt

E-mail

takmicenja@metropolitan.ac.rs
 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitaj nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 
captcha
Unesite kod sa slike: