GEJMERI, DA LI STE SPREMNI ZA METi GO ZIMSKI TURNIR?
IGRAJ I OSVOJI VREDNE ROBNE NAGRADE!

IGRAJ I OBORI SCORE DO NEDELJE, 3. JANUARA 2020.
KORAK 3

BUDI MEĐU PRVA 3 NAJBOLJA IGRAČA I OSVOJI VREDNE NAGRADE
KORAK 4

PONEDELJAK, 4. JANUAR U 12H – PROGLAŠENJE POBEDNIKA NA

UNIVERZITETA METROPOLITAN
KORAK 5

NAGRADE

Prvo mesto

Prvo mesto
Logitech G305 Lightspeed
Prvo mesto

Prvo mesto
A4Tech M550 Bloody Moci
Prvo mesto

Prvo mesto
A4Tech B150N Bloody 5-zone

+ DRUGE NAGRADE IZNENAĐENJA!

Univerzitet Metropolitan organizuje treći po redu METi GO turnir, gde je glavni akter igrice METi ovog puta na misijama u novom, zimskom okruženju! METi, sada sa novim izgledom, će poći u zimske avanture protiv novih neprijatelja. Kako je METi već pridobio veliki broj gejmera svih generacija u toku prošlih turnira, Univerzitet Metropolitan je odlučio da se turnir nastavi i da zaljubljenici u ovu video igru pokušaju da dođu do novih, još boljih rezultata!
 
METi GO je mobilna video igra koju je kreirao tim studenata Univerziteta Metropolitan sa Fakulteta informacionih tehnologija, studijskog programa Računarske igre, uz saradnju kolega sa Fakulteta digitalnih umetnosti. METi je futuristički lik, uvek u toku sa najnovijim trendovima, koji simbolizuje inovativnost i kreativnost, ali i želju da kroz igru stekne potrebno znanje tj. da sakupi potrebne poene.
 
METi GO istražuje svet kompjuterskih tehnologija i futurističkog sveta, gde progresuje tako što ispravlja elektronske spojnice i izbegava kompjuterske viruse i ljigavce, koji ga ometaju na njegovom putu do znanja i sakupljanju poena.

PRIJAVE SU ZATVORENE

 
 

Kontakt

E-mail

takmicenja@metropolitan.ac.rs
 

Telefon

011 20 30 885 // 018 551 000
 

Pitaj nas

Ime i prezime*

E-mail *

Kontakt telefon *

Pitanje *

 
captcha
Unesite kod sa slike: