STUDENTI FAKULTETA ZA MENADŽMENT U FINALU BALKANSKOG MARKETING TAKMIČENJA LUMEN BUSINESS

STUDENTI FAKULTETA ZA MENADŽMENT U FINALU BALKANSKOG MARKETING TAKMIČENJA LUMEN BUSINESS

23.05.2022.

Studenti Fakulteta za menadžment, Univerziteta Metropolitan plasirali su se u finale balkanskog marketing takmičenja LUMEN Business, čiji je organizator E-student iz Zagreba.
 
U finalu ovog balkanskog takmičenja Univerzitet Metropolitan predstavlja MET tim, koji čine studenti Fakulteta za menadžment Jovana Đuričić, Luka Vukomanović i Marija Božić sa studijskog programa Biznis i marketing i Stevan Jovanov, sa studijskog programa Razvoj računarskih igara.
 
Mentor na ovom takmičenju našim talentovanim studentima je profesorka Tatjana Mamula, sa Fakulteta za menadžment.
 
Samo takmičenje je organizovano tako da 5 kompanija zadaje odredjeni case study, koji je potrebno rešiti. Ove godine naši studenti izabrali su case za kompaniju L’Oréal, odnosno u okviru nje rade studiju slučaja za Biotherm i program Water Lovers, gde je zadatak osmisliti dugoročno rešenje za zaštitu voda. Studenti su rad pripremali mesec i po dana i pokazali se kao jedni od najboljih i ušli u finale sa još 4 tima.
 
Univerzitet Metropolitan pruža podršku i želi puno sreće svojim studentima u predstojećem finalu balkanskog takmičenja LUMEN Business, koje će se održati 28. maja u Zagrebu!