Stanislav Simić - Univerzitet Metropolitan

Stanislav Simić

Docent

Stanislav Simić je rođen 27.2.1981 u Beogradu.Osnovnu i srednju školu završava u Beogradu a akademsko zvanje stiče na Akademiji umetnosti .Diplomirao je i masterirao režiju u klasi Save Mrmka koji ga prima na akademiju kao prvog na listi.Na prvoj godini proglašen je za studenta generacije od strane šefa katedre i za najperspektivnijeg studenta akademije i postaje stipendista Akademije umetnosti u Beogradu.Član je upravnog odbora Pedagoškog muzeja i član UFUS-a udruženja filmskih umetnika Srbije.Živi i radi u Beogradu kao filmski i televiziski reditelj.Docent je na predmetu multimedijalna režija na FDU, fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?