dr Siniša Domazet - Univerzitet Metropolitan

dr Siniša Domazet

Redovni profesor

Siniša Domazet je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2005. Godine, a magistrirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2009. Godine. Doktorsku disertaciju odbranio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu. Bio je stipendista Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Naučno zvanje viši naučni saradnik stekao je 2020. godine.
Autor je velikog broja naučnih radova iz oblasti prava, sa posebnim akcentom na pravo Evropske unije, zaštitu podataka o ličnosti, bezbednost, kao i tri naučne monografije. Učesnik je većeg broja domaćih i međunarodnih konferencija. Bio je rukovodilac ili učesnik na više domaćih projekata finansiranih od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost AP Vojvodine. Bio je učesnik na projektu ERASMUS+, pod nazivom Improving Academic and Professional Education Capacity in Serbia in the area of Safety & Security (by means of strategic partnership with the EU) / ImprESS-od 2017-2020.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove