Miljan Stevanović - Univerzitet Metropolitan

Miljan Stevanović

Docent

Miljan Stevanović je docent na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan. Doktorirao je 2021. na Fakultetu likovnih umetnosti, Univerziteta umetnosti, sa temom Veštački rajevi, simulacija utopijskih prostora metodom proširene stvarnosti – izložba slika u realnom i virtuelnom prostoru. Naučni i umetnički rad je usmeren na proučavanju i upotrebi digitalnih tehnologija, pre svega virtuelne i proširene stvarnosti u polju umetnosti. Poslednja istraživanja su bazirana na upotrebi elemenata video igara pomoću virtuelne i proširene stvarnosti na primerima u umetnosti i u sopstvenom likovnom izrazu.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?