MA Milica Mladenović - Univerzitet Metropolitan

MA Milica Mladenović

Asistent

Milica Mladenović je rođena 25. decembra 1989. godine u Nišu. Završila je osnovnu školu i gimnaziju (društveno-jezički smer) u Nišu kao nosilac Vukove diplome i đak generacije. Na Ekonomskom fakultetu u Nišu na smeru Menadžment preduzeća završila je u redovnom roku osnovne akademske studije 2012. godine sa prosečnom ocenom 9,11 i master akademske studije 2013. godine sa prosečnom ocenom 10, te nakon toga upisala doktorske akademske studije na smeru Poslovno upravljanje.

Tokom svih nivoa studija pohađala je seminare i konferencije o veštinama komunikacije, ljudskim resursima, digitalnom marketingu, preduzetništvu, inovacijama, intelektualnoj svojini, finansijama, projektima i naučnim istraživanjima. Dobitnik je stipendije „Budi Vip student“ kompanije Vip Mobile 2012. godine. Odlično govori engleski, nemački, italijanski i španski jezik, o čemu poseduje međunarodno priznate sertifikate za najviši nivo znanja jezika (C2). Završila je međunarodno sertifikovane edukacije ličnog razvoja NLP praktičar i NLP master. Autor je brojnih naučnih radova iz oblasti menadžmenta i marketinga, koji su objavljeni u naučnim časopisima i prezentovani na međunarodnim konferencijama.

U periodu 2011-2013. godine obavljala je posao Community Manager-a u kompaniji Podravka Beograd. Od 2014. godine angažovana je u centru u Nišu na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan iz Beograda kao saradnik u nastavi, a od 2016. godine kao asistent na predmetima iz oblasti marketinga, menadžmenta, upravljanja projektima i preduzetništva. Kao rukovodilac Kreativnog centra Metropolitan univerziteta u okviru centra u Nišu organizator je gostujućih predavanja, kreativnih radionica i vebinara, mentor u pripremi studenata za marketing takmičenja i član žirija na preduzetničkim takmičenjima.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove