MA Milan Ličina - Univerzitet Metropolitan

MA Milan Ličina

Docent

Milan Ličina je dizajner novih medija i kreativni tehnolog iz Beograda. Po diplomiranju na smerovima Grafički dizajn i Dizajn industrijskih proizvoda (2009. i 2010.) na Beogradskoj politehnici, kao i Dizajn interaktivnih medija (2011.) na Fakultetu digitalnih umetnosti, 2014. godine stiče zvanje master dizajnera u oblasti Novih medija na Univerzitetu etropolitan. U svojoj praksi deluje kroz oblast nastajuće i visoke tehnologije, kreiranjem jedinstvenih scensko-vizuelnih iskustava koje ukrštaju interaktivnu računarsku i generativnu grafiku, zvuk, video, te svetlost u realnom vremenu. Teži da, kroz interdisciplinarni pristup kojim obuhvata pripovedačke, likovne i tehničkotehnološke okvire ukaže na ključna pitanja odnosa koje društvo gradi ka sveobuhvatnom hibridnom prisustvu.
Pored brojnih učešća na domaćim i međunarodnim komercijalnim projektima, prisutan je i kao vizuelni umetnik čiji rad je uvršten u knjigu “The Practice of Art and Science” u izdanju Ars Electronica festivala. Od 2014. godine je angažovan kao docent na Univerzitetu Metropolitan, gde predaje na osnovnim i master studijama.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?