Ljiljana Adamov Miličić - Univerzitet Metropolitan

Ljiljana Adamov Miličić

Nastavnik veština

Ljiljana je od 2013. godine pedavač stručnih predmeta na Univerzitetu Metropolitan.
 
Završila je 2001.godine srednju konfekcijsku školu u Subotici i diplomirala 2011.godine na „Visoko tekstilnoj strukovnoj školi za dizajn, tehnologiju i menadžment“ na smeru „Dizajn i moda“ u Beogradu, potom na specijalističkim strukovnim studijama usavršava svoje znanje 2013.godine, diplomira i stiče zvanje Modnog menadžera.
 
2018.godine Ljiljana završava i osnovne akademske studije na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu na odseku „Modni dizajn“.
 
2023. završava master na Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin na smeru odevno inženjerstvo i stiče zvanje master inženjer industrijskog inženjerstva.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove