Doc. dr Goran Pavlović - Univerzitet Metropolitan

Doc. dr Goran Pavlović

Docent

OBLAST ISTRAŽIVANJA: Menadžment ljudskih resursa, organizaciono ponašanje, liderstvo, strategijski menadžment, konkurentska prednost

OBRAZOVANJE I USAVRŠAVANJA: Diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu 2015. godine. Na istom fakultetu, na smeru Međunarodni menadžment, odbranio je master rad 2016. godine i iste godine upisao je doktorske studije na modulu Upravljanje poslovanjem. Doktorirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu 2021. godine. U toku doktorskih studija samostalno ili sa drugima učestvovao je u brojnim istraživanjima i publikacijama naučnih radova u cilju profesionalnog usavršavanja.

PROFESIONALNA KARIJERA: Nakon diplomiranja zaposlio se u Eurobank EFG kao agent prodaje finansijskih proizvoda fizičkim i pravnim licima. Nakon što je upisao doktorske studije, bavio se aktivnostima poslovnog konsaltinga gde je sticao praktično iskustvo u radu sa privredom.

Kolačići
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se šalju i čuvaju na vašem uređaju (mobilni telefon, računar, tablet ili drugi uređaj za pristup internetu) svaki put kada posetite veb sajt. Kolačići su korisni jer dozvoljavaju veb sajtu da prepozna uređaj korisnika i učini korisničko iskustvo efikasnijim.

Kontakt forme
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, mi prikupljamo Vaše podatke o ličnosti kako bismo odgovorili na Vaš upit. Pravni osnov za ovu vrstu obrade je naš legitimni interes da odgovorimo na Vaš upit. Vi nemate zakonsku obavezu da nam dostavite navedene podatke, ali bez njih nećemo biti u mogućnosti da Vam pružimo odgovarajući odgovor ili uslugu.

Prihvatam uslove
MET Chat 1
Zdravo! 👋 Dobro došli na MET.
Da li Vam je potrebna pomoć?