U petak, 06. jula u 18h na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, održaće se MET Design Talks, događaj koji će na jednom mestu okupiti vrhunske stručnjake iz vodećih kompanija u različitim oblastima kreativne industrije:

 

prof. mr Mitar Marinović – Novi interaktivni mediji 

Galerija 12+ 

reel: https://vimeo.com/21846804

 

Vuk Tatalović i Josip Modli – Computer graphics art i Digital storytelling

Fried TV

reel: https://vimeo.com/191019115

 

Cassandra Bakić – Vizuelni efekti za film i televiziju 

Crater Studio

reel: https://vimeo.com/244625124/dbbb814b6e

 

Događaj je zamišljen kao interaktivni prikaz kako aktuelnih, tako i završenih projekata, koje će prisutnima prezentovati značajna imena iz sveta digitalnih umetnosti. Takođe, oni će otkriti koje profile ljudi zapošljavaju u svojim kompanijama i koje znanje očekuju od njih. Nakon svake prezentacije, publika će imati vremena da postavlja pitanja te da dobije konkretne odgovore i informacije iz prve ruke.

 

Zatim će profesori sa master programa Dizajn novih medija Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan prisutnima približiti ovaj studijski program i objasniti prednosti koje sledeći stepen studija u polju digitalnih umetnosti neminovno donosi, od kojih je svakako najistaknutije aktivno učešće na projektima realnim i velikim poput prethodno prikazanih i saradnja sa vrsnim stručnjacima iz branše.

 

Osim ovoga, prisutni će imati priliku da saznaju kako da dobiju celogodišnju stipendiju na master programu Dizajn novih medija.

 

Detaljnu agendu pogledajte OVDE >>.