Univerzitet Metropolitan ima za cilj, od svog osnivanja pa do danas, da podrži sve mlade i talentovane učenike, među kojima su i uspešni sportisti i nagradi ih za sav njihov trud. Ovog puta stipendija za Osnovne akademske studije, na Fakultetu za menadžmet, kao podrška najboljim sportistima, na predlog i inicijativu Fudbalskog kluba Crvena Zvezda dodeljena je Anđeli Krstić, igračici ŽFK Crvena Zvezda i reprezentativki Republike Srbije, koja je sama izrazila želju da studira Digitalni biznis i marketing.

 

Ugovor o stipendiranju potpisan je u prostorijama medija centra, na stadionu Rajko Mitić i njemu su prisustvovali: dekan Fakulteta za menadžment prof. dr Vladimir Škorić, predsednik FK Crvena Zvezda Svetozar Mijailović i predsednica ŽFK Crvena Zvezda Sandra Sremčević.

 

Ponosni smo što je potpisivanjem ove saradnje ženski fudbal u Srbiji dodatno dobio na značaju! Ponosni smo da ulažemo u naše mlade, cenimo i vrednujemo znanje, talenat i marljiv rad, kao i posvećenost pravim ciljevima naročito kod sportista, jer su nam oni poseban izazov i cilj nam je da u budućnosti dodelimo još mnogo sličnih stipendija.

 

U današnjem svetu znanje je moć i zato putem stipendije koje smo dodelili Univerzitet Metropolitan želi da pokaže mladima da je važno da stiču raznovrsna znanja kako bi bili još konkurentniji na tržištu rada i da je pravilno i pravovremeno ulaganje u budućnost najbolji način da je osiguraju.