TIM STUDENATA UNIVERZITETA METROPOLITAN OSVOJIO 3. MESTO U FINALU BALKANSKOG MARKETING TAKMIČENJA LUMEN BUSINESS

TIM STUDENATA UNIVERZITETA METROPOLITAN OSVOJIO 3. MESTO U FINALU BALKANSKOG MARKETING TAKMIČENJA LUMEN BUSINESS

31.05.2021.

Tim studenata Fakulteta za menadžment Univerziteta Metropolitan osvojio je 3. mesto u finalu balkanskog marketing takmičenja LUMEN Business, čiji je organizator Ekonomski fakultet u Zagrebu. MET tim su činili studenti Fakulteta za menadžment iz Beograda i Niša: Nikola Mitić sa 4. godine, Pavle Mitić sa 2. godine, te Jovana Đuričić i Luka Vukomanović sa 1. godine studija na smeru Biznis i marketing. Mentori studentskog tima bili su MSc Ecc Milica Mladenović, rukovodilac Kreativnog centra i asistent na Fakultetu za menadžment, kao i prof. dr Vladimir Škorić i prof. dr Igor Radošević, profesori na Fakultetu za menadžment.

 

U prethodna 2 meseca studenti su vredno radili na rešenju zadatka takmičenja, koji je obuhvatao kreiranje digitalne i tradicionalne marketing kampanje za online časove u internacionalnoj školi engleskog jezika Helen Doron. U finalu takmičenja tim naših studenata je putem usmene online prezentacije iz centra u Beogradu predstavio svoje rešenje zadatka pred žirijem koji su činili predstavnici ove škole. Tom prilikom su naši studenti takođe pokazali rezultate marketing istraživanja koje su sproveli i prikazali video za dance challenge koji su snimili u okviru svoje marketing kampanje.

 

Studenti su kroz interaktivne radionice sa mentorima dobili podršku u razvoju svojih ideja i veoma konstruktivne preporuke za usmenu prezentaciju u finalu. Studenti su pokazali visok nivo kreativnosti, motivisanosti, timskog duha i pozitivne energije.

 

Veoma nam je drago da je zajednički timski rad doprineo ostvarenju sjajnog rezultata i pohvali od strane žirija.

 

Univerzitet Metropolitan još jednom čestita studentima na ovom uspehu, znamo da ćete nas učiniti ponosnim i u budućnosti na sličan način!