Kako Univerzitet Metropolitan prati svetske trendove i novitete na polju  savremenih edukacija, u januaru je uspešno završen program BOOST YOUR BUSINESS i radionica „Po jutru se biznis poznaje“ za prvu grupu od 10 polaznika, koju je vodila profesorka dr Tatjana Mamula, ekspert u oblasti menadžmenta, marketinga i istraživanja tržišta.
 
U okviru programa BOOST YOUR BUSINESS predstavljene su interaktivne radionice sa praktičnim vežbama u radnoj grupi, koja razmenjuje iskustva prema unapred dogovorenom sistemu rada u formi „okruglog stola“. Ovakav način radionica je potpuno nov koncept na našem tržištu, namenjen uspešnim preduzetnicima uz tehniku MASTERMIND, koja predstavlja podršku u definisanju i sprovođenju ciljeva, unapređenju liderskih i komunikacionih veština, strateškog planiranja i razmišljanja, kao i efikasnijeg upravljanja firmom.
 
Profesorka dr Tatjana Mamula se više od 20 godina bavi različitim istraživanjima gde je bila vođa tima, metodolog istraživač i konsultant. Sedamnaest godina je vodila internacionalnu istraživačku firmu MASMI, gde je sproveden veliki broj kvalitativnih i kvantitativnih istraživanja na različite teme. Od 2012. godine Tatjana je docent na Univerzitetu Metropolitan i predaje marketinške predmete. Aktivna je u oblasti koučinga i mentoringa, a od 2015. godine i PCC sertifikovani kouč pri International Coaching Federation, a od prošle godine PCM coach i Points of You train of trainers. U radu sa klijentima, pojedincima i timovima primenjuje principe i metode iskustvenog učenja.

 

Otvorene su prijave za novu grupu polaznika BOOST YOUR BUSINESS programa i MASTERMIND radionica, gde više možete videti na >> www.metropolitan.ac.rs/byb-mastermind/
 
Prijavite se i unapredite svoje poslovne veštine!